5 goede redenen om kleine kinderen elke dag vroeg naar bed te brengen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 goede redenen om kleine kinderen elke…
18 vrouwen die hebben besloten hun lange haar af te knippen en hun look te transformeren Dit meisje versloeg kanker na 52 chemotherapie-sessies:

5 goede redenen om kleine kinderen elke dag vroeg naar bed te brengen

02 Oktober 2020 • Door Janine
3.433
Advertisement

Hoe meer je je jonge kinderen eraan laat wennen om vroeg te gaan slapen, hoe meer zij er fysiek, emotioneel, cognitief en gedragsmatig van zullen profiteren. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken die deze theorie ondersteunen dat kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar die 's avonds tussen 18 en 20 uur naar bed gaan, minder vaak driftbuien hebben, gelukkiger zijn, en meer openstaan ​​voor de lessen op school gedurende de dag. De droom van alle drukke moeders en vaders, nietwaar?

foto: Pxfuel

Hier zijn 5 redenen om je kleintjes te laten wennen aan het niet te laat naar bed gaan:

  • Volgens een onderzoek zijn kinderen tussen de 2 en 4 jaar die voor 21.00 uur gaan slapen overdag veel minder prikkelbaar, agressief en gevoelig.
  • Bovendien slapen kinderen die doorgaans voor 21.00 uur naar bed gaan, gemiddeld 78 minuten langer dan degenen die veel later naar bed gaan. Dus rusten ze meer uit.
  • Kinderen die de neiging hebben om laat naar bed te gaan, zullen het niet alleen steeds moeilijker vinden om in slaap te vallen, maar hun concentratieniveau gedurende de dag zal ook lager zijn.
  • Volgens een onderzoek in Japan hebben kinderen van 2 tot 4 jaar die om 21.00 uur gaan slapen de neiging om sneller cognitieve, taalkundige, fysieke en gedragsvaardigheden te ontwikkelen.
  • En tot slot, als je kind vroeg naar bed gaat, zullen wij ouders er ook van profiteren, na het eten hebben we meer tijd om te ontspannen na een lange werkdag, en even wat privacy.

Een meer vreedzame en ontspannen omgeving in het gezin is goed voor iedereen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt