Er is iets mis met de foetus, maar ze weigeren de zwangerschap af te breken: 2 jaar later zijn ze gelukkiger dan ooit - BekijkDezeVideo.nl
x
Er is iets mis met de foetus, maar ze…
De schoonmoeder kleedt zich in een witte jurk en danst dicht bij haar zoon waardoor ze de show steelt van de bruid tijdens de bruiloft 15 foto's van

Er is iets mis met de foetus, maar ze weigeren de zwangerschap af te breken: 2 jaar later zijn ze gelukkiger dan ooit

20 September 2020 • Door Janine
2.675
Advertisement

Voor het eerst een kind krijgen is een van de grootste emoties die een vader en moeder ooit zullen ervaren; wat er ook gebeurt, voor hen is en zal een kind altijd een zegen zijn, hoe dan ook. Iets wat Sara Heller kon bevestigen, die na 24 weken zwangerschap nieuws kreeg dat zij noch haar partner Chris ooit hadden verwacht. Maar ondanks de onvoorspelbaarheid van het leven, weigerden ze een abortus.

via: Today

Toen ze 24 weken zwanger was, kreeg Sara van het medische team te horen dat de kleine Brody een hazenlip had en een acute vorm van gespleten gehemelte, een gaatje in de lip dat bij sommige baby's heel klein is, terwijl het in het geval van Brody bij de lip begon tot aan de neus; een uiterst zeldzame medische aandoening die slechts 9 mensen wereldwijd in zijn meest acute vorm trof.

Chris en Sara werd gevraagd of ze de zwangerschap af wilden breken, maar de twee ouders waren vastbesloten om de zwangerschap te voltooien en hun baby op de wereld te zetten, koste wat het kost.

Hoewel kinderen met een gespleten gehemelte in hun eerste jaren operaties ondergaan om te leren eten en praten, besloten Sara en Chris Brody net als elk ander kind op te voeden, waarbij ze leerden de vervelende dingen die andere mensen over het uiterlijk van de baby zouden hebben gezegd te negeren.

Sara zei: "Ik heb besloten om op te voeden in plaats van confrontaties te creëren, want dat is wat ik wil dat Brody in de toekomst doet, ik wil dat hij mensen iets leert, om een ​​pleitbezorger te zijn voor kinderen met een gespleten gehemelte die nog geen stem hebben."

Advertisement

Na tientallen operaties om Brody's gespleten gehemelte te corrigeren, die nu 2 jaar is, is het zoontje van Sara en Chris duidelijk verbeterd, ook qua uiterlijk; het gat tussen de bovenlip en de neus is verdwenen, en dankzij de hulp van alle artsen leert Brody langzaamaan correct te spreken, te eten, te glimlachen en beter te ademen.

Een sprookje met een gelukkig einde voor Brody's familie, een kind "anders" dan de anderen, maar tegelijkertijd precies hetzelfde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt