Een moeder filmt haar tweeling die gezellig "kletsen" alsof ze oude vriendinnen zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder filmt haar tweeling die gezellig…
Een illustratrice laat zien hoe heerlijk het voor een vrouw kan zijn om alleen te wonen Een man adopteert een meisje dat 6 jaar met haar moeder in een kamer heeft gezeten en geeft haar een nieuw leven

Een moeder filmt haar tweeling die gezellig "kletsen" alsof ze oude vriendinnen zijn

21 September 2020 • Door Janine
6.166
Advertisement

Tweelingen, dat is bekend, hebben een bijzondere relatie: ze delen alles vanaf het eerste moment, toen ze in de baarmoeder van hun moeder zaten, en zodra ze ter wereld komen, blijven ze op een unieke manier met elkaar omgaan. Misschien heb je wel eens gehoord van cryptofasie, een soort taal die tweelingen gebruiken om onderling met elkaar te communiceren, en die onbegrijpelijk is voor anderen. Kortom, een echte codetaal! De video van deze tweeling laat duidelijk zien hoe dit soort communicatie zich ontwikkelt vanaf de eerste levensmaanden. Zijn ze niet schattig?


Hoewel geen van de twee kleine meisjes over een apparaat voor simultaanvertaling beschikt, is het duidelijk te zien dat er tussen hen een zeer belangrijk gesprek gaande is. Uiteraard kunnen ze nog niet praten omdat ze slechts 3 maanden oud zijn, maar de uitdrukkingen op hun kleine gezichtjes en hun handgebaren lijken elk type verbale communicatie te kunnen vervangen. Hun moeder slaagde erin om het prachtige “gesprek” vast te leggen en het online te publiceren, waar duizenden gebruikers smolten tegenover de tedere scène.

Het is dan ook onmogelijk om niet te smelten bij het zien van de magische confrontatie tussen deze tweeling!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt