"Het lijkt wel erg klein": een vrouw reageert op degenen die kritiek hadden op de foto van de verlovingsring

Janine image
door Janine

28 September 2020

"Het lijkt wel erg klein": een vrouw reageert op degenen die kritiek hadden op de foto van de verlovingsring
Advertisement

Tegenwoordig zijn sociale netwerken de vervormde spiegel van de realiteit waarin we allemaal dagelijks leven; alles wordt getoond op de verlichte schermen van onze mobiele telefoons, de gedachten en meningen van de mensen die we kennen worden gepubliceerd met opvallende zinnen en foto's die heel weinig te maken hebben met het dagelijks leven. Deze "glanzende" en alternatieve versie van de werkelijkheid, wat iets heel anders is, kan monsters en veel misverstanden genereren, net zoals Rachel Pederson overkwam, die zich na het publiceren van een afbeelding tegenover vrienden en familieleden moest "confronteren".

via The Knot

Advertisement

Toen Rachel Pederson haar toekomstige echtgenoot Paul ontmoette, was ze een alleenstaande moeder, hij was glazenwasser, maar na slechts 13 dagen kocht hij een verlovingsring voor haar en na slechts 6 maanden... zijn ze gelukkig getrouwd!

Het probleem deed zich echter voor toen Rachel, bijzonder ontroerd, op haar Instagram-profiel de foto plaatste van haar hand die eindelijk die ring droeg, maar sommige opmerkingen bij de afbeelding waren niet precies zoals ze ze had verwacht. Onder vrienden en familieleden die commentaar gaven op de afbeelding, merkten velen op dat "de ring te klein was"!

Advertisement

Het was duidelijk dat Rachels pronte reactie niet lang op zich liet wachten, aangezien ze de keuze voor dat type ring wilde uitleggen: "Paul had alles uitgegeven wat hij had om de ring voor me te kopen, en het was ongelooflijk speciaal [...] Ik hou van diamanten... Maar wat is een diamant zonder een ijzersterk huwelijk? [...] Sinds wanneer is de maat van iemands ring een indicatie van succes geworden?! Voor mij is de ring veel meer!"

Voor Rachel en Paul is een huwelijk vol liefde veel groter en belangrijker dan een sprankelende diamanten ring; natuurlijk wist de vrouw diep in haar hart dat de opmerkingen niet waren ingegeven door gemeenheid of slechtheid, maar toch vond ze dat ze moest uitleggen wat ze van die onverwachte verlovingsring vond.

Nu zijn Rachel en Paul een perfect getrouwd stel, vol liefde en wederzijdse genegenheid, een stel dat met hun verhaal de wereld een grote waarheid kan leren: je moet altijd de juiste waarde geven aan de dingen in het leven!

Advertisement