Ze neemt het vliegtuig zonder te weten dat de piloot haar zoon is: als hij de cabine verlaat, is ze haar emotie niet de baas

Janine image
door Janine

15 Oktober 2020

Ze neemt het vliegtuig zonder te weten dat de piloot haar zoon is: als hij de cabine verlaat, is ze haar emotie niet de baas
Advertisement

Je leven lang aan je werk wijden kan voor veel mensen een bron van grote voldoening zijn. In sommige opzichten zal wat we doen voor de kost altijd in ons blijven: zelfs als we met pensioen gaan, zullen we altijd aan die baan gebonden zijn. Een onderwijzer zal altijd een onderwijzer blijven, een dokter zal altijd een dokter blijven, enzovoort...

Zo was het ook voor de gepensioneerde stewardess waarover we je nu gaan vertellen, de hoofdpersoon, samen met de kinderen, van een lieve en ontroerende episode, die in korte tijd de wereld rond is gegaan.

via Michelle A/Youtube

Advertisement
Michelle A/Youtube

Michelle A/Youtube

Soms komt het voor dat piloten op lijnvluchten bijzondere en leuke aankondigingen doen, bijvoorbeeld om ieders aandacht te vestigen op een bijzondere passagier of een jubileum. Michelle's moeder, die jarenlang als stewardess werkte bij Capital Airlines (later gefuseerd met United Airlines), had gewoon niet verwacht dat ze die dag in het vliegtuig door de gezagvoerder zelf zou worden geroepen.

Advertisement
Michelle A/Youtube

Michelle A/Youtube

“Kan de stewardess van Capital Airlines haar hand opsteken?” vroeg de man door de luidsprekers van het vliegtuig. Verbaasd deed de vrouw het, onder applaus van de andere passagiers en de complimenten van de piloot. Maar dat is nog niet alles. De man verliet zelf de cockpit en liep door het gangpad naar de plek waar de vrouw zat, die naast haar dochter Michelle zat.

Op dat moment kwam de verrassing: de piloot was de zoon van de voormalige stewardess! De vrouw wist natuurlijk niets van wat er door hem en haar dochter was georganiseerd, en ze kon haar emoties niet bedwingen toen de man, in het bijzijn van iedereen, haar vertelde dat ze de beste moeder van allemaal was en haar eraan herinnerde dat hij van haar houdt.

Michelle A/Youtube

Michelle A/Youtube

Een werkelijk gelukkige en welkome verrassing voor Michelle's moeder en de piloot. Je vliegt immers niet elke dag in een vliegtuig dat wordt bestuurd door een naast familielid. De video waarin de leuke gebeurtenis is gefilmd, is vele malen op internet gedeeld en ontving opmerkingen en waardering van duizenden gebruikers. Maar we weten het tenslotte: je moeder is je moeder, en soms is het geweldig om haar een speciaal gevoel te geven!

Advertisement