Een vrouw overlijdt plotseling na het schoonmaken van de badkamer door een giftige mix van schoonmaakproducten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw overlijdt plotseling na het…
18 foto's van katten en honden die niet eens beseffen dat ze zich vreemd gedragen Van lelijke eendjes tot mooie zwanen: 15 prachtige transformaties die we niet hadden verwacht

Een vrouw overlijdt plotseling na het schoonmaken van de badkamer door een giftige mix van schoonmaakproducten

Door Janine
7.752
Advertisement

Wist je dat je huis een van de plaatsen is waar in grotere aantallen dodelijke of middelzware ongevallen plaatsvinden? We moeten altijd voorzichtig zijn met de activiteiten die binnenshuis plaatsvinden, vooral als we van plan zijn om schoon te maken. Ja, want ook de producten die we gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken, kunnen negatieve of fatale gevolgen hebben voor onze gezondheid. Net als wat er is gebeurd met Leah Seymour, een 34-jarige vrouw uit een buitenwijk van Londen.

Leah werkte als werkneemster in de wasstraat van haar baas Peter Seferi; op een ochtend vertrok Peter om naar het huis van de 34-jarige vrouw te gaan; Leah was net klaar met het schoonmaken van haar badkamer met bleekmiddel. Plots merkte Peter dat Leah ademhalingsmoeilijkheden had, en viel flauw op de grond.

Nadat hij de vrouw een cardiopulmonale massage had gegeven, belde Peter een ambulance die haar met spoed naar het ziekenhuis bracht, waar ze bevestigden dat Leah een zeer ernstige astma-aanval had.

Leah Seymour raakte in een farmacologische coma en stierf vier dagen later, haar familie en haar vrienden en kennissen wanhopig achterlatend. Blijkbaar was de fatale astma-aanval veroorzaakt door een gevaarlijke mix van het bleekmiddel dat ze had gebruikt om de badkamer schoon te maken en twee toiletreinigers. Peter Seferi, de werkgever van de vrouw, besloot hulde te brengen aan de ijverige werkneemster die meer dan 8 jaar voor hem had gewerkt door de naam van zijn bedrijf te veranderen in "Celia's Hand Wash", als eerbetoon aan de bijnaam waarmee ze bij iedereen bekend stond.

Een vreselijk verhaal dat ons er nogmaals aan herinnert dat sommige huishoudelijke schoonmaakproducten gevaarlijker kunnen zijn voor onze gezondheid dan we denken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt