Ze vinden een hond met een ontroerend verzoek om hulp aan haar nek hangen en geven haar een nieuw leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze vinden een hond met een ontroerend…
Op 99-jarige leeftijd overleefde ze een poging tot moord, kanker en een vliegtuigongeluk: nu heeft ze ook Covid verslagen Hij ontsnapt naar een ander land en doet alsof hij zijn geheugen verloren heeft: een extreem gebaar om weg te komen van zijn bazige schoonmoeder

Ze vinden een hond met een ontroerend verzoek om hulp aan haar nek hangen en geven haar een nieuw leven

Door Janine
2.660
Advertisement

Een bericht in een fles is een beeld dat onmiddellijk charme en mysterie in onze geest weet op te roepen, en waarvan we denken dat het verband houdt met fictieve verhalen.

In werkelijkheid is dit niet het geval, en het verhaal dat we je gaan vertellen bewijst het. De hoofdrolspeler is een schattig hondje die, alleen in de straten van Franklin (Indiana), werd gevonden met een bericht in een fles die aan haar halsband was bevestigd. De lieve viervoeter was kennelijk op zoek naar hulp, zoals de tekst op het flesje bevestigde.

via: The Dodo

Toen voorbijgangers de hond met de fles aan haar nek zagen, waarschuwden ze onmiddellijk de Johnson County Animal Shelter. Michael, de directeur, kwam ter plaatse en las het briefje dat het dier bij zich droeg waarop een triest en ontroerend verhaal stond.

Het baasje van Roadie - zo heet de hond - werd, nadat hij zijn baan had verloren vanwege de Covid-19 pandemie, gedwongen haar te laten gaan omdat hij haar niet kon houden. Een extreme beslissing die met veel moeite werd genomen door iemand die duidelijk hulp nodig had.

“Mijn naam is Roadie. Als je me vindt, geef me dan een huis en liefde - staat op het briefje te lezen - ik speel graag met kinderen en met andere honden. Mijn vader verloor zijn baan en zijn huis. Geef hem alstublieft de hoop dat ik een nieuwe plek zal vinden.”

Op zijn zachtst gezegd ontroerende woorden, die door de hond om de nek gedragen werden, en in korte tijd de aandacht trokken van veel mensen om haar heen, getroffen door haar verhaal. Een van hen was Jeremy Pell, hoofd van de brandweer, die al langer op zoek was naar een hond om mee te nemen en te trainen voor het zoeken en redden van mensen in nood. Roadie leek daarvoor geschikt, dus besloot hij haar aan zijn zijde te nemen!

Advertisement

De lieve hond heeft nu een nieuw leven, een nieuwe mensenvriend en vooral een nieuwe baan. Naast Jeremy vervult ze haar taken met toewijding en sympathie, en we zijn er zeker van dat ze veel vreugde zal schenken aan al diegenen die het geluk hebben haar te ontmoeten of door haar geholpen te worden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt