Een jongen die op het punt stond zelfmoord te plegen, krijgt een telefoontje van zijn vriendinnetje van toen hij op school zat: de twee gaan trouwen

Janine image
door Janine

05 Oktober 2020

Een jongen die op het punt stond zelfmoord te plegen, krijgt een telefoontje van zijn vriendinnetje van toen hij op school zat: de twee gaan trouwen
Advertisement

Het leven plaatst ons soms voor moeilijkheden en negatieve momenten waarop alles om ons heen lijkt in te storten en waarvan we niet weten hoe we eruit moeten komen. Het is op die momenten dat sommige mensen op het punt arriveren om er een einde aan te maken, niet in staat om andere oplossingen voor hun problemen te zien.

Kevin Walsh was helaas een van hen, toen zijn depressie een zeer triest en zorgwekkend niveau had bereikt, zo erg zelfs dat hij zelfmoord wilde plegen. Een totaal onverwacht telefoontje veranderde echter alles.

via People

Advertisement
kevjamwal0/Instagram

kevjamwal0/Instagram

Soms komt het verleden levend en aanwezig terug op de meest onverwachte en verrassende manieren, en voor deze man was het precies zo. Aan de andere kant van de telefoon was Blake Moore, het meisje waar Kevin verliefd op was als tiener, op 13-jarige leeftijd.

De liefdes van de schooldagen zijn vaak degenen die je niet zo gemakkelijk vergeet: de herinnering komt af en toe weer in onze gedachten met een vleugje melancholie. Kevin had Blake op een schoolcampus ontmoet en was haar nooit vergeten, ondanks het feit dat er een aantal jaren waren verstreken en de twee hun eigen weg waren gegaan.

"Ze was het mooiste meisje dat ik ooit had gezien - zei de man - we kletsten en werden vrienden, we bleven een tijdje in contact". Blijkbaar was ook het meisje Kevin nooit vergeten, omdat ze die dag, precies op het juiste moment, besloot hem te bellen.

Advertisement

De twee hebben elkaar dus weer gevonden en begonnen te praten, elkaar in vertrouwen nemend alsof ze oude vrienden waren. Kevin heeft zich natuurlijk opengesteld voor Blake en haar zijn gedachten, zijn angsten en zijn verlangen bekend om er een einde aan te maken. Het rinkelen van de telefoon was voor hem dus een waar teken van het lot. Na het gesprek gingen de twee weer regelmatig met elkaar daten, ze vonden elkaar net zoals vroeger leuk, totdat ze besloten te trouwen.

“Haar woorden hebben me wakker gemaakt,” zei Kevin, blij dat hij letterlijk werd gered door het meisje dat later zijn vrouw werd. Wat te zeggen? Een prachtig verhaal, bijna als in een film, maar het is 100% echt. Soms, als we denken dat we een stap verwijderd zijn van het einde, in een onherstelbare situatie, staat het leven klaar om ons te verrassen en ons een tweede kans te geven, zelfs met een eenvoudig praatje. De jonge Kevin heeft het uit de eerste hand ervaren, en nu kan hij niet gelukkiger zijn met zijn Blake!

Advertisement