Drie redenen om de meest oprechte en eerlijke vrienden te waarderen: zij zijn vaak degenen die het meest van ons houden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Drie redenen om de meest oprechte en…
Bezoek van familieleden en vrienden aan pasgeborenen: wat je wel en wat je absoluut niet moet doen De bruid vraagt ​​haar vriendin met kanker om haar bruidsmeisje niet meer te zijn: ze wil geen foto's met een kaal persoon

Drie redenen om de meest oprechte en eerlijke vrienden te waarderen: zij zijn vaak degenen die het meest van ons houden

25 Oktober 2020 • Door Janine
1.301
Advertisement

Een van de belangrijkste dingen die noodzakelijkerwijs in het leven moeten worden gecultiveerd, is het hebben van een familie; maar let wel, we verwijzen niet noodzakelijkerwijs naar een bloedband, maar in plaats daarvan naar de “tweede” familie die we in het leven creëren: die gevormd door onze vrienden. En deze vrienden, hoe meer ze oprecht en eerlijk tegen ons zijn, hoe vaker zij degenen zijn die het meest van ons houden. Hier zijn drie redenen om te leren ze meer te waarderen.

foto: Pixy

Ze weten altijd hoe ze je kunnen aanmoedigen om jezelf te verbeteren: deze mensen die zo oprecht en eerlijk zijn, kennen perfect hun grenzen en de doelen die ze willen bereiken en realiseren; daarom hebben ze niet al te veel moeite om je te adviseren en aan te moedigen als het niet goed met je gaat; ze weten hoe je bent, en om deze reden weten ze ook dat door je aan te moedigen, ze je letterlijk op het podium van je leven laten schitteren!

Ze zeggen je altijd de waarheid, zonder je leugens te vertellen: ze houden er niet van om het mooier te maken dan het is, ze hoeven je niet per se een goed gevoel en vrede met jezelf te geven; als je iets verkeerds hebt gedaan, zullen deze oprechte vrienden de eersten zijn die erop wijzen dat je een fout hebt gemaakt, zonder er al te veel woorden aan vuil te maken.

Ze geven hun fouten toe: het feit dat ze niet tegen je kunnen liegen, betekent dat ze je ook geen leugens over henzelf hoeven te vertellen; voor hen is trouw een absolute waarde binnen een vriendschappelijke relatie. Om deze en andere redenen zullen zij altijd de eersten zijn die hun fouten toegeven, want alleen door dit te doen, kunnen ze eerlijkheid en volledig vertrouwen met jou opbouwen.

Het vinden van een vriend die recht door zee en eerlijk is, is niet bepaald gemakkelijk in het leven, maar als je iemand hebt die het grootste vertrouwen en respect in je heeft, laat hem dan niet meer gaan: hij is een unieke schat om te koesteren, de enige die misschien van je houdt om hoe je bent!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt