Hij scheidt na 19 jaar van zijn vrouw en begint een liefdesrelatie met twee vrouwen tegelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij scheidt na 19 jaar van zijn vrouw…
Deze foto's laten zien dat ouders hun kinderen geen minuut alleen kunnen laten Midorexia, de aandoening van degenen die niet ouder willen worden: een gemoedstoestand die vaker voorkomt dan je denkt

Hij scheidt na 19 jaar van zijn vrouw en begint een liefdesrelatie met twee vrouwen tegelijk

08 Oktober 2020 • Door Janine
39.525
Advertisement

Het is natuurlijk moeilijk om van je vrouw te scheiden na 19 jaar huwelijk, vooral als je dan kiest voor een ​​beslist "drukke" romantische relatie. Ja, want Shai Fishman, een 46-jarige zakenman uit Pennsylvania, besloot dat de relatie met zijn vrouw Danielle niet meer werkte, ondanks het feit dat ze de laatste tijd ook hadden geprobeerd een “open” stel te zijn, oftewel relaties hebben met anderen buiten het huwelijk.

via: The Sun

Na een lange periode van een open huwelijk die ongeveer 7 maanden duurde, beseften zowel Shai als Danielle dat hun huwelijksleven en liefde voor elkaar niet meer zo sterk en diepgaand was als het ooit was; ondanks dat ze ook kinderen hadden, besloten de twee uit elkaar te gaan na 19 jaar samenleven, maar Shai besloot niet alleen Danielle op te geven, maar volgde het avontuurlijke pad van polyamorie.

Ja, want Shai heeft nu een relatie met twee vrouwen tegelijk: de 40-jarige Krissy en de 41-jarige Lea, die hij heeft ontmoet op een online datingsite.

Hoewel de twee vrouwen aanvankelijk overtuigd waren van monogamie, heeft Shai ze nu tot polyamorie bekeerd; daarom heeft de man relaties met zowel Krissy als Lea: en de twee vrouwen zijn meer dan gelukkig!

Nu woont Danielle bij haar kinderen en haar nieuwe partner, terwijl Shai apart bij de twee vrouwen woont. Over het vorige huwelijk zei de man: "We waren ongeveer negentien jaar samen en na dertien jaar veranderden er dingen. Ik had altijd twijfels gehad over monogamie en over het samen zijn met een persoon. Toen zag ik de tv-programma's Big Love & Polyamory en Married and Dating, en las ik wat boeken. Dit heeft me een heel nieuw perspectief gegeven en een verlangen om meer te leren over ethische niet-monogamie."

Advertisement

Over de ontmoeting met de twee vrouwen zei Shai: "Ik ontmoette Krissy vijf maanden nadat ik Lea ontmoette - allebei op een datingsite. Ze noemden zichzelf allebei monogaam en beweerden dat polyamorie niets voor hen was, maar ik sta niet toe dat dit me ervan weerhoudt contact te maken met mensen. Je weet nooit hoe ruimdenkend iemand kan zijn."

Nu vormen Shai, Lea en Krissy een gelukkig en zorgeloos polygaam trio; ze voelen alle drie een diepe genegenheid voor elkaar, maar blijven tegelijkertijd een relatie hebben die openstaat voor avonturen en flirts met andere mensen buiten de relatie.

Kortom, het lijkt erop dat deze polyamorie eruitziet als een veeleisende onderneming!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt