Ze trouwen na de belofte die ze jaren geleden deden, dat ze zouden trouwen als ze op hun vijftigste nog alleen zouden zijn

Janine image
door Janine

10 Oktober 2020

Ze trouwen na de belofte die ze jaren geleden deden, dat ze zouden trouwen als ze op hun vijftigste nog alleen zouden zijn
Advertisement

Kimberley Dean en Ron Palmen leerden elkaar kennen toen ze nog leerlingen waren in verschillende klassen op dezelfde school; hoewel ze een tijdje met elkaar uitgingen en vervolgens uit elkaar gingen, gingen ze allebei hun eigen weg, compleet met slecht geëindigde huwelijken, waarbij ze elkaar nooit uit het oog verloren en elkaar af en toe als goede vrienden schreven. Ze wisten niet dat een “belofte” die ze vele jaren eerder hadden gedaan, hun leven voor altijd zou veranderen...

via People

Advertisement
Today/YouTube

Today/YouTube

Kimberley Dean en Ron Palmer ontmoetten elkaar bijna 37 jaar geleden als leerlingen aan de Saint Agnes School in Minnesota, ze mochten elkaar graag, ze gingen samen uit, maar aan het einde van het schooljaar gingen ze uit elkaar. Ze gingen toen elk hun eigen weg: Ron was zeven jaar getrouwd, terwijl Kimberley twee kinderen had uit haar eerste huwelijk: Kayla en Konner.

Maar ondanks de mislukte huwelijken verloren ze elkaar nooit uit het oog: "Af en toe kreeg ik een brief of een telefoontje. Als ik aan het daten was met andere vrouwen en ik problemen had, belde ik haar en zij hielp me op die momenten. Het was een geweldige vriendschap, en het gaat al een hele tijd zo over en weer”, vertelde Ron.

Advertisement
Today/YouTube

Today/YouTube

Tegen de tijd dat ze 30 werden, deden Ron en Kimberley een "belofte" dat als ze niet opnieuw getrouwd zouden zijn als ze allebei 50 waren, ze met elkaar zouden trouwen. Wat echt gebeurde in 2016, toen ze elkaar 37 jaar na de laatste keer weer ontmoetten. Ron herinnerde de vrouw die oude belofte en, een beetje lachend, deed hij Kimberley het huwelijksaanzoek: “Ik zei haar, weet je, we riskeren een echt ongelooflijke vriendschap, want als het deze keer niet lukt, weet ik niet of we vrienden kunnen blijven."

Op 31 december 2016 vroeg Ron Kimberley officieel om haar hand, en de twee trouwden gelukkig op 1 juni van het volgende jaar: "Het begon als een grap en in geen miljoen jaar dachten we allebei op dezelfde plek op het juiste moment zouden eindigen. Omdat we verschillende relaties hebben gehad, en kijk ons nu eens!”

Today/YouTube

Today/YouTube

Nu ze getrouwd zijn, willen Ron en Kimberley erop wijzen dat ze nu eindelijk gelukkig zijn en dat ze te veel jaren hebben gewacht om hun liefdesdroom te vervullen. Het kostte tijd en een als grap bedoelde belofte, en toch... wilde het lot dat ze voor altijd verbonden zouden blijven.

Lang leve het bruidspaar!

Advertisement