Dankzij zijn vaardigheden als visagist weet hij elke vrouw om te toveren tot een "perfecte" bruid. - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dankzij zijn vaardigheden als visagist…
Hij doet ​​zijn vriendin een aanzoek met 100 kaarsen, maar uiteindelijk steekt hij het huis in brand Ze trouwen na de belofte die ze jaren geleden deden, dat ze zouden trouwen als ze op hun vijftigste nog alleen zouden zijn

Dankzij zijn vaardigheden als visagist weet hij elke vrouw om te toveren tot een "perfecte" bruid.

Door Janine
8.437
Advertisement

Het huwelijk is voor velen een belangrijk doel, dat een droom van liefde bezegelt en waarvan daarom altijd wordt verwacht dat het "perfect" is. Elke bruid wil er natuurlijk mooi en elegant uitzien op haar trouwdag - een dag die volledig aan haar en haar levenslange liefde is gewijd. Het is daarom normaal dat je probeert de jurk te dragen die het beste bij je lichaam past met make-up die geen onvolkomenheden laat zien. Kortom, op je trouwdag wil je perfect zijn! Een professionele visagist, Arber Bytyqi genaamd, liet op zijn Instagram-account zien hoe een goede make-up het verschil kan maken. In deze lijst met foto's willen we je enkele van zijn meest succesvolle "werken" laten zien, waarin hij in staat was om het gezicht van bruiden prachtig te transformeren.

1.

2.

Veel van deze bruiden zien er totaal verschillend uit nadat ze door deze geweldige artiest zijn opgemaakt!

Advertisement

3.

4.

Hoewel velen kritiek hebben op de opvallende make-up en deze "nep" en overdreven noemen, valt niet te ontkennen dat veel vrouwen veel problemen oplossen die verband houden met hun uiterlijk en dus met hun zelfrespect. Als het uiteindelijke doel is om je mooi te voelen, waarom zou je dan kritiek hebben op deze wens?

5.

Advertisement

6.

Zoals je kunt zien, lijkt elke oneffenheid in een oogwenk te verdwijnen dankzij het vaardige gebruik van lippenstift, oogschaduw en blush. Het is uiteraard de professionaliteit van Arber die in dit geval het verschil maakt!

7.

Advertisement

8.

Een fundamenteel aspect is juist om deze vrouwen op hun gemak te kunnen stellen met hun lichaam en uiterlijk. De trouwdag is wat dat betreft misschien niet gemakkelijk, maar Arber slaagt erin hen alle positiviteit te geven die nodig is om de dag precies zo tegemoet te zien als ze altijd hadden gedroomd.

9.

Advertisement

10.

11.

Al deze bruidjes zijn prachtig!

12.

13.

14.

15.

Als je het meesterlijke werk van Arber Bytyqi waardeert, maak dan van de gelegenheid gebruik om zijn Instagram-pagina te bezoeken en laat je inspireren door zijn manier van opmaken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt