Visagiste rekent 500 euro in plaats van 150 nadat ze ontdekt dat de klant een bruid is

Janine image
door Janine

16 September 2022

Visagiste rekent 500 euro in plaats van 150 nadat ze ontdekt dat de klant een bruid is
Advertisement

Het huwelijk is een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven van een persoon, daarom proberen we die dag altijd "perfect" te maken door veel tijd en geld te investeren in het organiseren van de bruiloft. Vooral bruiden weten dat ze een groot budget voor hun look zullen moeten uittrekken, om de "droomjurk" vergezeld te laten gaan van een onberispelijk kapsel en de onvermijdelijke make-up.

Eén bruid koos er echter voor om sober te blijven, in ieder geval toen het op de make-up aankwam en huurde een professional in zonder haar te laten weten voor welk evenement ze make-up nodig had. Dit maakte de visagiste woedend, die het web om advies vroeg om te zien of ze overdreven had gereageerd. We vertellen je wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik ben al 9 jaar visagiste. Ik vraag 500 euro voor bruidsmake-up, ongeveer 250 euro voor de make-up van bruidsmeisjes en 150 euro voor de make-up voor een feestje”, schreef de jonge vrouw en legde uit dat een paar weken geleden een meisje haar belde voor make-up voor een feestje, die 150 euro kostte. "Toen ik daar was, kwamen er mensen. Ik neem aan dat het familieleden waren. Op een gegeven moment had een vrouw het over een bruiloft en realiseerde ik me dat de vrouw die ik aan het opmaken was, de bruid was”, vervolgde de visagiste.

Geërgerd door de leugen zette de professional haar werk voort. Na afloop gaf de jonge vrouw haar 150 euro, de afgesproken prijs. De visagiste antwoordde echter dat er in werkelijkheid 350 euro ontbrak. De verbijsterde jonge vrouw vroeg haar wat ze bedoelde en de professional legde uit dat ze een bruidsmake-up had aangebracht, aangezien het vandaag haar trouwdag was en dat was de prijs die voor dergelijke make-up moest worden betaald.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De cliënt reageerde daarop door te zeggen dat ze het eens waren geworden over een eenvoudige make-up, waarbij ze haar beschuldigde van oplichting en haar wegstuurde. Kort daarna opende de moeder van de bruid de deur en gooide 200 euro naar haar, vloekend en schreeuwend dat ze moest verdwijnen. De visagiste vertelde haar vriendinnen over de anekdote en zij kozen partij voor de bruid. De reden ligt volgens hen in de producten: "Tenzij je duurdere producten hebt gebruikt en iets extra’s hebt gedaan, ben je niet gerechtigd haar meer te vragen en aangezien ze om een ​​feestmake-up vroeg, had je haar gewoon die prijs moeten laten betalen.”

Ook het web heeft de visagiste verwijten gemaakt, met collega's in de sector die haar bekritiseerden vanwege haar gedrag: "Ik werk ook in de schoonheidssector en ik kies meestal de kant van mijn collega's, maar deze keer niet. De kosten van een bruidsmake-up is hoger voor een hogere kwaliteit van de producten, meer tijd/werk, de verschillende make-up testen inbegrepen in de prijs en uitgevoerd voor de ceremonie. In dit geval werd een service gevraagd voor een feestje en als dat voor de bruid voldoende was, had ze het volste recht om minder te betalen".

Wat vind jij?

Advertisement