Een leerkracht verbiedt een leerling haar dochter borstvoeding te geven tijdens online lessen: “dat kun je in je vrije tijd doen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een leerkracht verbiedt een leerling…
4 redenen waarom in eenzaamheid leven geen veroordeling is, maar een manier om meer van jezelf te leren houden Een moeder draagt ​​6 stenen op haar hoofd terwijl ze haar baby van een paar maanden oud draagt: een foto die adembenemend is

Een leerkracht verbiedt een leerling haar dochter borstvoeding te geven tijdens online lessen: “dat kun je in je vrije tijd doen"

Door Janine
5.362
Advertisement

Er zijn situaties die, hoewel ze moeten worden gezien en behandeld met normaliteit en tolerantie, vaak onderwerp worden van kritiek, botsingen en controverses. Borstvoeding in het openbaar is er een van en hoewel dit tegenwoordig over het algemeen meer wordt getolereerd, is er geen gebrek aan episodes die voor ophef zorgen, omdat ze vertellen over echte discriminatie.

Marcella Mares, de Californische universiteitsstudent over wie we je gaan vertellen, weet dit maar al te goed. Het meisje was in feite het slachtoffer van een akelige vernedering door haar leraar terwijl ze een online les volgde.

Borstvoeding geven is een volkomen natuurlijk gebaar, dat bij sommige mensen echter nog steeds tot weerstand oproept. Marcella, een jonge moeder en studente aan het Fresno City College, zat comfortabel achter haar computer thuis toen ze een onverwachte en onbeschofte behandeling kreeg van een van haar leraren.

De docent had via een e-mail zijn groep studenten uitgenodigd om camera's en microfoons aan te houden tijdens de online lessen. Marcella antwoordde dat het prima was, maar dat ze ze zou uitschakelen als ze haar dochter borstvoeding moest geven. Het antwoord van de professor kwam als een donderslag bij heldere hemel. “Geef je dochter geen borstvoeding tijdens de lessen, want dat is niet wat je moet doen. Doe het maar na de lessen, in je vrije tijd”.

Je kunt je de teleurstelling en verbazing voorstellen die door zo'n uitspraak bij de jonge moeder werden veroorzaakt. Het meisje had zeker niet zo'n onbeschoft antwoord verwacht. "Ik ben in mijn eigen huis, de lessen zijn op afstand, je kunt me niet vertellen wat ik wel en niet mag doen," merkte ze op. De leraar ging nog verder in het bijzijn van alle andere studenten door publiekelijk kritiek te leveren op het antwoord van Marcella, die volgens hem dacht dat ze "ongepaste" dingen kon doen.

Nadat ze het incident aan de autoriteiten van de universiteit had gemeld, moest de professor zijn excuses aanbieden aan de jonge moeder en haar uitnodigen om de camera uit te schakelen wanneer ze wilde, als ze borstvoeding moest geven. "Ik kan me gewoon op mijn studie concentreren, ook als ik mijn baby borstvoeding geef", schreef Marcella in een post waarin ze de onaangename episode bekend maakte, waarin ze zich vernederd voelde.

Zoals we al zeiden, is borstvoeding in "openbare" situaties nog steeds een delicate kwestie, maar we hopen dat dit soort gevallen geïsoleerde gebeurtenissen zullen blijven en dat studenten die moeder zijn, altijd worden ondersteund door de voorzieningen die ze bezoeken, zoals ze verdienen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt