Een echtpaar met vijf kinderen besluit zeven weeskinderen te adopteren om ze niet te scheiden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een echtpaar met vijf kinderen besluit…
Een 8-jarige jongen wordt door zijn moeder achtergelaten op een station met een excuusbrief: hij was “te vervelend” De buurman verpest de verjaardag van een 3-jarig meisje door de tafel met al het lekkers om te gooien

Een echtpaar met vijf kinderen besluit zeven weeskinderen te adopteren om ze niet te scheiden

Door Janine
1.179
Advertisement

Altruïsme is een eigenschap die alle aspecten van iemands leven beïnvloedt: je kan je er niet van weerhouden anderen goed te doen. Pam Willis en haar man Gary weten dit bijvoorbeeld goed. Toen ze hoorden van het verschrikkelijke lot dat 7 broers en zussen die net hun ouders op tragische wijze hadden verloren, tegemoet hadden kunnen gaan, aarzelden ze niet om in te grijpen om een ​​menswaardige toekomst voor deze kinderen te verzekeren. Maar bovenal om hen de kans te bieden om broers en zussen te blijven, allemaal samen onder één dak. Het echtpaar uit Menifee, in Californië, dat zelf al 5 kinderen had, besloot de 7 weeskinderen te adopteren om te voorkomen dat ze in verschillende adoptiegezinnen zouden worden verspreid.

via: Metro

Op deze foto is de hele grote familie compleet, inclusief Pam en Gary!

In mei 2018 hoorden Pam en Gary triest nieuws: een echtpaar met zeven kinderen was het slachtoffer geworden van een zwaar auto-ongeluk. Als het gaat om zeven broers en zussen tussen de 15 en 4 jaar in pleeggezinnen onder te brengen, zal het systeem ze zeer waarschijnlijk verdelen om de kans te vergroten dat meer gezinnen het zich kunnen veroorloven om een ​​van hen te adopteren. Pam en Gary, respectievelijk 49 en 52 jaar oud, vele jaren getrouwd en met 5 kinderen, nu allemaal volwassen, keken elkaar in de ogen en voelden zich verplicht om die weeskinderen te “redden”.

Pam is advocaat, terwijl Gary een veteraan is van de Amerikaanse marine - samen hebben ze besloten om weer als ouders aan de slag te gaan en een betere toekomst te bieden aan kinderen die van het ene op het andere moment zonder enige zekerheid zitten. Pam had hun foto's gezien en was erg bedroefd om te zien hoeveel liefde deze kinderen nodig hadden en hoeveel ze niet ontvingen na de tragedie die ze hadden geleden; dus begon ze elke dag de sociale dienst te bellen, ze onder druk te zetten en hen te laten weten hoe geïnteresseerd ze was in adoptie.

Advertisement

Uiteindelijk mochten Pam en Gary adopteren en zorgen nu voor zeven broers en zussen alsof ze altijd al van hen zijn geweest. De andere kinderen van het paar zijn allemaal volwassen en de meesten hebben al een eigen gezin met kinderen. Iedereen was blij met de komst van de nieuwe gezinsleden en gezien hoe vermoeiend het kan zijn om voor de kleintjes te zorgen, helpen de andere kinderen in de familie Willis Pam en Gary vaak een handje.

De complete familie: prachtig!

Advertisement

Pam & Gary

Wat vind je van de keuze van Pam en Gary? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt