Een 8-jarige jongen wordt door zijn moeder achtergelaten op een station met een excuusbrief: hij was “te vervelend”

Janine image
door Janine

14 Oktober 2020

Een 8-jarige jongen wordt door zijn moeder achtergelaten op een station met een excuusbrief: hij was “te vervelend”
Advertisement

Het is ondenkbaar om een ​​kind kwaad te doen, een onschuldig wezen dat nog niet alle middelen heeft ontwikkeld die nodig zijn om zichzelf te redden, maar toch zijn er in de wereld buitengewoon gemene mensen die profiteren van deze natuurlijke kwetsbaarheid. Dit is de reden waarom bepaald nieuws ons als een klap in het gezicht bereikt: in Palawan, in Indonesië, liet een moeder haar 8-jarige zoon op straat achter met alleen een briefje, waarin ze zich verontschuldigde voor zijn gedrag. Volgens de eerste reconstructie zou de moeder hem in de steek hebben gelaten omdat het kind “lastig” was en te veel problemen voor het gezin veroorzaakte. Hoewel het onderzoek naar deze gebeurtenis nog gaande is en we niet weten wat de echte redenen waren waarom de moeder hem in de steek liet, valt niet te ontkennen dat het kind het slachtoffer was van geweld, waarschijnlijk door zijn gewelddadige vader.

via The Sun

Advertisement
Facebook / Mentor News

Facebook / Mentor News

De brief die het kind stevig in zijn handen hield, was niets meer dan de oprechte boodschap van een moeder die “gedwongen” lijkt te zijn haar kind in de steek te laten. De redenen worden niet genoemd, maar één zin spreekt duidelijk: "Ik ben gedwongen je op straat achter te laten omdat ik niet langer kan aanzien je te zien lijden of gemarteld te zien worden vanwege je wandaden, want elke dag veroorzaak je wat problemen. Vergeef me, mijn kind. Pas goed op jezelf." Het punt waarop ze het heeft over het feit dat ze hem niet wil zien “lijden of gemarteld zien worden”, lijkt een verhaal van andere vormen van geweld achter hem te verbergen. Het kind vertoonde in feite enkele littekens op zijn gezicht en een snee in zijn wang - de politie begreep bij de reconstructie van de feiten hoe het verhaal zich had ontvouwd kort voordat zijn moeder hem in de steek liet.

Advertisement
Facebook / Mentor News

Facebook / Mentor News

Het lijkt erop dat het kind in kwestie die dag ruzie heeft gehad met zijn 2 broertjes en ze in elkaar heeft geslagen. Toen de vader erachter kwam, werd hij woedend en begon het kind voor straf te slaan. Wie weet wat er zou zijn gebeurd als de moeder niet tussenbeide was gekomen... Hoewel het absoluut geen aannemelijke rechtvaardiging is, heeft de moeder misschien haar zoon willen “redden” uit de klauwen van een gewelddadige man zoals zijn vader; ze heeft natuurlijk niet de juiste manier gebruikt om dat te doen. Een eenzaam kind midden in de nacht bij een benzinestation wekte onmiddellijk argwaan en de politie begon het te onderzoeken. Lokale autoriteiten moeten de zaak nog belichten, maar het enige wat duidelijk is, is zonder enige twijfel dat dit kind ten onrechte ongekend geweld heeft ondergaan.

Geen enkel kind mag zijn jeugd worden onthouden!

Advertisement