Een kat verwelkomt in haar nest ook 3 eendjes die geen moeder meer hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kat verwelkomt in haar nest ook…
5 goede redenen om onze smartphone niet meer te gebruiken als we naar het toilet gaan Een moeder krijgt kritiek van een winkeleigenaar omdat ze haar baby in het openbaar borstvoeding geeft

Een kat verwelkomt in haar nest ook 3 eendjes die geen moeder meer hebben

Door Janine
3.507
Advertisement

Gelukkig zijn de natuur en het dierenrijk altijd een ongeëvenaarde bron van vreugde en geluk: in Ierland, net buiten de stad Clara, runt een jong stel een kleine boerderij met meerdere dieren en hebben ze daarnaast een vaste baan. Ronan en Emma Lally zijn enthousiast over hun dieren, maar bovenal werden ze verrast door een nogal unieke en onwaarschijnlijke gebeurtenis. De twee wilden ganzen aan hun lijst met dieren toevoegen, dus adopteerden ze drie pasgeboren eendjes. Toen de eendjes plotseling in het niets verdwenen, dachten Ronan en Emma onmiddellijk het ergste, gezien de aanwezigheid van hun kat, Della. Maar niets was minder waar: de kat had de 3 kleine eendjes niet opgegeten, maar voerde ze net alsof ze hun moeder was!

Della, de kat van Ronan en Emma, ​​was net bevallen van haar kittens toen de drie eendjes zich bij haar familie voegden. Een vrij unieke gebeurtenis als we bedenken dat eendjes in de natuur worden geboren, klaar om zelfstandig hun voedsel te vinden, of in ieder geval met de hulp van hun moeder, in het water of in de omgeving. Kortom, eendjes worden niet zoals katten gezoogd. En toch lijkt er iets wonderbaarlijks te zijn gebeurd: de drie kleine eenden nestelden zich tegen Della en begonnen samen met de andere kittens haar melk te drinken! Vogels voelen genegenheid voor de eerste figuur die ze zien zodra ze ter wereld komen en in dit geval lijkt het erop dat Della de surrogaatmoeder was die ze nodig hadden.

Ook de kat, die meestal op kleine vogels jaagt, had geen enkele agressieve houding tegenover de drie eendjes. Het is bovendien bekend dat wanneer een dier van een andere soort wordt grootgebracht in dezelfde context als zijn roofdier, deze niet op hem zal jagen zoals elke andere prooi. Dit is de reden waarom katten nooit een muis zullen eten die samen met hen is grootgebracht; Della zal om deze reden de 3 eendjes niet opeten.

Advertisement

Na 3 weken zijn de kittens nog erg klein, terwijl de eenden behoorlijk gegroeid zijn. Desalniettemin blijven ze alle drie nog steeds erg gehecht aan hun surrogaatmoeder, Della!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt