Het meisje kan haar kat niet langer houden en laat een briefje achter aan degenen die het adopteren: "zorg goed voor haar" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het meisje kan haar kat niet langer…
De nieuwste absurde mode van de plastische chirurgie: lippen zoals die van slechteriken uit tekenfilms 12 foto's van ondeugende katten die iedereen hun enorme vernietigende kracht lieten zien

Het meisje kan haar kat niet langer houden en laat een briefje achter aan degenen die het adopteren: "zorg goed voor haar"

Door Janine
10.811
Advertisement

Als je het geluk hebt om al op jonge leeftijd een huisdier te hebben, of het nu een hond of een kat is, ontwikkelt een kind er een speciale vriendschap mee die hij de rest van zijn leven nooit zal vergeten. Voor een dier zorgen en het grootste deel van je tijd er samen mee doorbrengen als je nog klein bent, betekent dat je voor je eerste verantwoordelijkheden staat en je realiseert dat je een trouwe vriend aan je zijde hebt. Toen de kleine Lacey haar geliefde kat Violet vaarwel moest zeggen omdat ze haar van haar ouders kennelijk niet meer mocht houden, schreef het kind een ontroerende boodschap voor de toekomstige eigenaar van dat prachtige exemplaar van een Siamese kat.

Toen Violet op een maandagochtend aankwam in het Effingham County Animal Shelter Control, in Illinois, was het duidelijk dat de kat een thuis had gehad en goed verzorgd en geliefd was. "Ze is heel lief en houdt ervan als je haar op haar hoofd krabbelt,” zei Michaela Muzzy, een van haar redders.

Maar een lief briefje onthulde iets meer over het verleden van Violet, die de kat aan de halsband had.

Iemand had met een paarse stift een kort bericht vol liefde geschreven: ‘’Dag Violet. Ik denk dat die naam speciaal voor jou is gekozen. Ik wou dat ik je kon houden. Dag Violet, ik hoop dat je een goede eigenaar kunt vinden. Voor de toekomstige eigenaar: zorg alsjeblieft goed voor haar. Ik heb haar al een naam gegeven. Bedankt! Met liefde, Lacey.”

Een briefje dat de vrijwilligers met een gebroken hart achterliet, die zich niet alleen realiseerden dat het om iemand ging die zijn geliefde kat niet langer kon houden, maar dat het duidelijk een kind was. Via de microchip probeerden de vrijwilligers het kind en haar ouders op te sporen, maar zonder resultaat. Ze besloten daarom de foto van het ontroerende bericht van Violet en Lacey op hun Facebook-pagina te publiceren.

Advertisement

Niemand bleef onverschillig tegenover dat bericht en die foto, maar in het bijzonder had een vrouw genaamd Cindy Murray vanaf het eerste moment besloten dat ze het nieuwe baasje van Violet zou worden. Cindy ging naar het asiel, had een vrije dag genomen en nam diezelfde dag Violet mee naar huis.

De kat was bang in het asiel, maar zodra ze een comfortabeler omgeving betrad, bleek ze zich weer op haar gemak te voelen en erg aanhankelijk te zijn.

Cindy zou graag dat ontroostbare kind willen vinden, dat zoveel van haar kat hield, en haar laten weten dat het goed met de kat gaat: "Ik dacht erover om een filmpje te maken voor dit kleine meisje en te zeggen: 'Beste Lacey, ik heb je prachtige Violet geadopteerd. Ze zal een geweldig leven hebben, vol lekkernijen, knuffels en alles wat ze nodig heeft.’”

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt