In deze ontroerende video zingt een 4-jarig meisje een lief liedje voor haar stervende kat - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In deze ontroerende video zingt een…
Het meisje stikte bijna, maar de kat wist de ouders op tijd te waarschuwen Hij dacht dat hij zijn hele familie tijdens de Holocaust had verloren, maar op 102-jarige leeftijd slaagt deze man erin zijn neef te omhelzen

In deze ontroerende video zingt een 4-jarig meisje een lief liedje voor haar stervende kat

Door Janine
2.272
Advertisement

Huisdieren behoren tot de belangrijkste reisgenoten van ons leven. Ook al zijn ze niet menselijk, hebben honden en katten de mogelijkheid om onze beste vrienden te worden en hebben ze een speciale plaats in ons hart. Veel mensen beschouwen hun geliefde huisdier dan ook als een lid van de familie en ze hebben gelijk. Helaas leven dieren echter niet zo lang als mensen en bijgevolg is er een grote kans dat iedereen die een huisdier heeft of heeft gehad, op een bepaald moment heeft ervaren wat het betekent om het verlies te lijden. Omgaan met het verlies van je huisdier is moeilijk voor iedereen, maar vooral voor jongere kinderen, die voor het eerst met deze ervaring om moeten gaan.

De kleine Abbey is pas 4 jaar oud en heeft, ondanks haar jonge leeftijd, veel gelukkige herinneringen, vooral met haar geliefde kat Bailey. De kat is al meer dan 14 jaar een echt lid van de familie en toonde meteen grote genegenheid voor Abbey vanaf het eerste moment dat ze werd geboren. Helaas is ook voor Abbey het noodlottige moment aangebroken om afscheid te nemen van haar mooie kat. Pak je zakdoeken maar, want de scène is echt ontroerend: in de video houdt het meisje Bailey in haar armen en zingt ze zachtjes een lied om hem te troosten. Het is niet zomaar een nummer, maar "You Are My Sunshine".

Een werkelijk ontroerend moment, dat getuigt van de ongelooflijke genegenheid en vriendschap tussen een 4-jarig meisje en haar geliefde kat.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt