De buurman verpest de verjaardag van een 3-jarig meisje door de tafel met al het lekkers om te gooien - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De buurman verpest de verjaardag van…
Een echtpaar met vijf kinderen besluit zeven weeskinderen te adopteren om ze niet te scheiden 4 redenen waarom in eenzaamheid leven geen veroordeling is, maar een manier om meer van jezelf te leren houden

De buurman verpest de verjaardag van een 3-jarig meisje door de tafel met al het lekkers om te gooien

Door Janine
2.467
Advertisement

We hebben allemaal onuitwisbare herinneringen aan onze verjaardagsfeestjes toen we nog kinderen waren; herinneringen bestaande uit vreugde, zorgeloosheid, taart en mooie cadeaus. Jammer dat er ook mensen zijn die zich hun verjaardagsfeestje herinneren vanwege een aantal zeer negatieve en onverwachte gebeurtenissen die het praktisch hebben verpest. Iets wat Soany Barella, de moeder van de kleine Angely, die net 3 is geworden, helaas kan bevestigen.

Om de derde verjaardag van de kleine Angely te vieren, heeft Soany besloten een feest te organiseren op het pleintje van de flat; tafel, lekkernijen om te eten, een taart en heel veel cadeautjes, maar blijkbaar keurden sommige buren dit niet goed. Een van de buren beval Soany zelfs om het volume van de muziek lager te zetten, wat meteen daarna gebeurde.

Maar misschien was dat niet genoeg; de buurman rende op een gegeven moment als een razende de binnenplaats op en gooide letterlijk borden, bestek, eten en tafelkleed op de grond; hij had niet alleen praktisch de hele tafel op straat gegooid, maar hij had het verjaardagsfeestje van de kleine Angely verpest.

Gelukkig heeft dit verhaal een gelukkig einde. De familie Barella heeft een GoFundMe geopend om te proberen een nieuw verjaardagsfeestje voor het meisje te organiseren met als doel 1250 dollar te bereiken uit anonieme donaties: uiteindelijk zamelden ze ongeveer 8000 dollar in!

Blijkbaar was de haat van de buurman niet voldoende om de wens van de familie Barella om iets te vieren te stoppen: het lijkt erop dat er binnenkort een nieuw feest komt, en nog veel groter!

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt