Ze overleeft kanker na een maandenlange strijd: haar vriend doet haar een aanzoek op de laatste dag van de chemokuur - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze overleeft kanker na een maandenlange…
Ze is misvormd door een brand: haar partner blijft aan haar zijde en bewijst dat liefde niets met het uiterlijk te maken heeft Een weduwnaar die aan kanker lijdt adopteert terminaal zieke kinderen om hen te helpen in de laatste dagen van hun leven

Ze overleeft kanker na een maandenlange strijd: haar vriend doet haar een aanzoek op de laatste dag van de chemokuur

Door Janine
4.927
Advertisement

Voor velen is het huwelijk een van de belangrijkste gebeurtenissen in hun hele leven. Het is een dag waar we naar uitkijken, waar we over dromen en plannen, ook al gaat niet altijd alles op de juiste manier. Het lot lijkt soms onze plannen te verpesten, misschien met trieste gebeurtenissen die de kracht hebben om alles ten kwade te veranderen.

Zo was het voor Max en Jillian, een Amerikaans stel verenigd door een prachtig liefdesverhaal. De twee ontmoetten elkaar op de universiteit, maar verloren elkaar uit het oog en vonden elkaar vervolgens weer. Kort na hun toenadering wisten ze al dat ze gingen trouwen. Het was toen echter dat Jillian de vreselijke diagnose van borstkanker kreeg, die tussen hen en het huwelijk kwam. Na het vele lijden had deze vrouw zich echter nooit kunnen voorstellen dat ze een gelukkig einde zou krijgen.

Operaties, 16 cycli chemotherapie, 25 keer radiotherapie en plastische chirurgie: dit zijn slechts enkele van de nare ervaringen waarmee Jillian te maken heeft gehad. Met moed en vastberadenheid slaagde de vrouw erin het einde van de behandelingen tegen borstkanker te bereiken. Het mooiste moest echter nog komen.

Samengekomen in het ziekenhuis voor het einde van de therapieën, waren Jillian en alle familieleden getuige van een werkelijk onverwacht aanzoek van Max. Het huwelijk was uitgesteld vanwege haar ziekte, dus besloot de jongen de langverwachte vraag aan zijn geliefde te stellen, precies in overeenstemming met het einde van de behandeling, in het bijzijn van familieleden en kennissen.

Advertisement

Gezien de vermoeidheid als gevolg van Jillians gezondheidsproblemen zou het natuurlijk niet eenvoudig worden, maar ook daar had Max aan gedacht. Dankzij de organisatie Breasties, die zich bezighoudt met het helpen van vrouwen met borstkanker, hoorde de trouworganisatie LLG Events over het ontroerende verhaal van dit paar en besloot dat ze de twee de bruiloft van hun dromen zouden geven.

Met de hulp van vele goede doelen en evenveel donateurs is LLG Events erin geslaagd een prachtige bruiloft te organiseren voor Max en Jillian. Taart, kleding, locatie - alles was perfect. Het vieren van de bruiloft, voor dit geweldige paar, was als "herboren" worden, naar een nieuwe toekomst, een ander begin na tegenspoed. De vrijgevigheid van degenen die de bruiloft voor hen hadden georganiseerd, was ontroerend, en we hopen nog meer van zulke onzelfzuchtige verhalen als deze te lezen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt