Op de leeftijd van 21 maanden wordt hij ernstig toegetakeld door twee honden: nu noemen zijn leeftijdsgenoten hem een "monster" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op de leeftijd van 21 maanden wordt…
Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt en laat de trouwjurk bij zijn minnares achter: Een 22-jarige jongen wordt ontslagen nadat hij beide ouders heeft verloren:

Op de leeftijd van 21 maanden wordt hij ernstig toegetakeld door twee honden: nu noemen zijn leeftijdsgenoten hem een "monster"

Door Janine
7.736
Advertisement

Er is niets traumatischer voor een klein kind dan aangevallen te worden door een of meer honden en ernstig gewond te raken; heel vaak is er geen ontsnapping mogelijk. Iets dat Brittany heel goed weet, de moeder van Ryder Wells, een kind dat in North Carolina woont en die op de leeftijd van slechts 21 maanden plotseling werd aangevallen door twee Rottweilers die zijn gezicht voor altijd hebben misvormd en hem dwongen tot 5 lange jaren van operaties.

via: The Sun
foto: Gofundme

Ryder Wells verloor de helft van zijn gezicht op de leeftijd van slechts 21 maanden, plus een geperforeerde long en een gebroken arm; ondanks het feit dat de artsen een moeilijk leven voor het kind voorspelden, deed Ryder er alles aan om ondanks alles door te gaan. In de daaropvolgende 5 jaar onderging hij dapper ongeveer 50 operaties voor gezichtsreconstructie, waaronder aan zijn neus en gebit.

Nu Ryder naar de kleuterschool gaat, is hij bang om zichzelf te laten zien tegenover zijn klasgenoten, omdat hij zich een “monster” voelt in de ogen van veel van zijn leeftijdsgenoten die wegrennen; Brittany zegt: "Hij draagt ​​een bril en een petje en laat soms zijn hoofd zakken om zijn gezicht te verbergen. Maar ik vertel hem elke dag dat hij knap is, anders is mooi en het is oké om anders te zijn."

foto: Gofundme

"Het is moeilijk en het breekt mijn hart als ouder dat mensen, na alles wat hij heeft meegemaakt, niet altijd vriendelijk zijn voor iets dat hij niet kan veranderen", vervolgde moeder Brittany. Nu is de vrouw echter bang voor de toekomst van Ryder, wanneer hij naar de basisschool gaat: "Ik stel hem zoveel mogelijk gerust, maar ik ben doodsbang sinds hij naar school gaat. Er zullen altijd een paar jongens zijn die niet aardig zullen zijn."

Het risico van pesten voor de lieve Ryder ligt altijd op de loer, maar deze bijna 7-jarige jongen kan zijn leeftijdsgenoten al een geweldige les leren: leren anderen te accepteren met empathie en mededogen, zonder over de buitenkant te oordelen; ons ware zelf ligt in onze ziel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt