Bezoek van familieleden en vrienden aan pasgeborenen: wat je wel en wat je absoluut niet moet doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Bezoek van familieleden en vrienden…
Hij vraagt ​​zijn tienerkinderen om het nummer op een oude telefoon te draaien: de pogingen zijn geweldig Drie redenen om de meest oprechte en eerlijke vrienden te waarderen: zij zijn vaak degenen die het meest van ons houden

Bezoek van familieleden en vrienden aan pasgeborenen: wat je wel en wat je absoluut niet moet doen

Door Janine
2.296
Advertisement

Elke nieuwe geboorte brengt vreugde en het verlangen om iets te vieren met zich mee. Bij deze gevoelens zijn niet alleen de ouders van het ongeboren kind betrokken, maar ook familieleden en vrienden. Het is in feite algemeen bekend dat als je thuiskomt met je baby, je overweldigd zult worden door bezoeken van mensen die het willen leren kennen en in de watten willen leggen; ondanks de goede bedoelingen achter deze gebaren, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden.

Vermoeidheid, borstvoeding en het creëren van nieuwe banden

foto: pixabay

Het is bekend dat elk kind het meest bijzondere wezen in het universum is voor zijn ouders, maar er moet rekening mee worden gehouden dat de magie van de eerste momenten moet worden gedeeld met de vermoeidheid die wordt veroorzaakt door de geringe hoeveelheid en de slechte kwaliteit van slaap. In feite weet iedereen die een kind heeft dat de nacht vaak wakker wordt doorgebracht en dat als de baby overdag slaapt, er duizenden andere dingen te doen zijn, en je dus niet aan ontspanning toekomt. De moeder heeft bovendien te maken met de moeilijkheid van borstvoeding; ook al is het iets heel natuurlijks, het kost de baby in feite tijd om op de juiste manier te leren drinken en vooral om voldoende te drinken en zich tevreden te voelen. Zonder te vergeten dat elk gezin rust en concentratie nodig heeft om een ​​band met de baby te krijgen en uit elk klein gebaar te begrijpen of hij ergens last van heeft of dat hij op dat moment iets speciaals nodig heeft.

Ruimtes om te reorganiseren en besmettingen om te voorkomen

foto: pixabay

Borden in de gootsteen, slonzige kleding, speelgoed verspreid in elke kamer... het kan erg vermoeiend zijn om bezoekers te ontvangen net als je huis lijkt te zijn ontploft, naast het feit dat elke volwassene leeft met duizenden bacteriën die niet schadelijk voor hem zijn maar dat wel zouden kunnen zijn voor een pasgeborene die nog geen eigen antilichaampjes heeft ontwikkeld. Een praktisch voorbeeld: een verkoudheid kan voor hem een bronchitis betekenen. Als je de binnenkomst van vrienden en familie in de huizen van nieuwe ouders niet kunt vermijden, kunnen we je in ieder geval adviseren om het kind niet aan te raken als je niet eerst je handen hebt gewassen, maar vooral om de last van de ouders te verlichten door iets nuttigs mee te brengen als boodschappen of een maaltijd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt