Zijn vrouw krijgt kanker, hij bedriegt haar en weigert haar te helpen: "Ik heb ook mijn behoeften" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zijn vrouw krijgt kanker, hij bedriegt…
Ze komt de badkamer binnen en smeert ontharingscrème op haar hoofd: de nieuwe look van het meisje “schokt” mama en papa 17 foto's van ongewone vriendschappen tussen dieren die zelfs onze donkerste dag op kunnen vrolijken

Zijn vrouw krijgt kanker, hij bedriegt haar en weigert haar te helpen: "Ik heb ook mijn behoeften"

17 Oktober 2020 • Door Janine
4.645
Advertisement

Als je een relatie hebt die lang duurt, is het niet ongebruikelijk om je partner te zien als een reddingsboei, een persoon om op te vertrouwen in goede tijden maar ook - en vooral - in slechte tijden. Als we echter denken dat dit altijd als vanzelfsprekend wordt beschouwd, hebben we het helaas mis.

Er zijn veel verhalen over egoïstisch gedrag en de grenzen van het absurde in relaties, en degene die we je gaan vertellen is echt ongelooflijk. De hoofdrolspelers zijn een getrouwde man en vrouw, getroffen door een pijnlijke ervaring, waarbij de man zijn behoeften boven de behoeften van zijn vrouw stelde.

via: Reddit

De vrouw in kwestie - 32 jaar oud - bleef anoniem en vertelde haar verhaal op Reddit. Toen ze werd gediagnosticeerd met borstkanker in stadium 2, verwachtte ze troost, aandacht en steun te krijgen van haar man John, met wie ze meer dan 12 jaar van haar leven heeft gedeeld. Maar dit was niet het geval, en precies daarom wilde ze publiekelijk haar verhaal doen. De schandalige acties van haar man hebben veel mensen sprakeloos gemaakt.

Omgaan met kanker is voor niemand een gemakkelijke uitdaging. In deze gevallen is het belangrijk te kunnen rekenen op de genegenheid van onze dierbaren. Stel je de pijn van deze vrouw voor, toen ze ontdekte dat haar man, in de meest pijnlijke dagen die ze door kanker beleefde, haar bedroog met een ander, zonder in het minst de moeite te nemen haar te verzorgen en te helpen.

foto: Piqsels

Een ingreep en verschillende chemokuren hebben de vrouw duidelijk verzwakt. Bij dit alles stak haar man geen vinger uit om haar te helpen. De empathie werd tot een minimum beperkt, evenals praktische hulp. Dus besloot de vrouw bij haar zus in te trekken. Maar het ergste moest nog komen.

Toen ze op een dag naar huis terugkeerde om haar man te ontmoeten, was ze op zijn zachtst gezegd geschokt toen ze via enkele berichten op de telefoon ontdekte dat haar man al ongeveer 4 maanden een relatie had met een vrouw, net rond de tijd dat ze tegen kanker vocht. Op dat moment besloot ze de confrontatie met haar echtgenoot aan te gaan en hem voor zijn verantwoordelijkheden te plaatsen. Het antwoord van de man zou iedereen met de mond vol tanden laten staan.

Advertisement

“Ik heb mijn behoeften”, zei hij tegen zijn vrouw. “Je had niet mogen verwachten dat ik voor je zou zorgen”. Het is moeilijk om zo’n dergelijke reactie te geloven. Deze zogenaamde "echtgenoot" liet niet alleen zijn partner alleen in een moment van extreme moeilijkheid, maar hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om haar te bedriegen en te doen wat hij wilde.

De reacties van gebruikers op het verhaal van de vrouw lieten niet lang op zich wachten. Vrijwel iedereen is het erover eens dat de houding van de man laf en ontoelaatbaar was, en ze nodigden zijn vrouw uit om door te gaan met haar leven, in de zekerheid dat ze nu de dingen en mensen zal kunnen zien zoals ze werkelijk zijn. "Ik heb 12 jaar van mijn leven verspild", zei de bedrogen vrouw; we wensen haar dat ze iemand vindt die haar alle steun en oprechtheid kan geven die ze verdient.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt