x
Deze Dalmatiër is bevallen van 18 puppy's:…
Een man koopt de bank die hem 18 jaar eerder een lening had geweigerd om zijn bedrijf te starten Een moeder straft haar 2-jarige dochter: de hond verdedigt haar alsof hij haar lijfwacht is

Deze Dalmatiër is bevallen van 18 puppy's: de foto’s doen denken aan "101 Dalmatiërs”

20 Oktober 2020 • Door Janine
2.728
Advertisement

Er zijn wezens die ons kunnen verbazen terwijl we het het minst verwachten, en capaciteiten en verrassingen onthullen waar zeker niet iedereen toe in staat is. Denk aan de honden die nestjes pups op de wereld zetten: het zijn echte supermoeders, in staat om te bevallen en voor een aantal nakomelingen te zorgen die elke toekomstige zwangere zou verbleken.

Dit is het geval met Nellie, de 3-jarige Dalmatiër, de hoofdrolspeelster van ons verhaal. Tegen alle verwachtingen in was deze hond de protagonist van een echte recordgeboorte, en de foto's die haar samen met haar prachtige pasgeborenen laat zien, doen denken aan die van het beroemde fictieve verhaal van “101 Dalmatiërs".


De dierenartsen die Nellie onderzochten, voorspelden dat ze maar 3 puppy's zou krijgen. Maar toen de bevalling van de hond begon, werden haar menselijke vrienden geconfronteerd met een heel andere realiteit. Het werd namelijk al snel duidelijk dat de Dalmatiër veel meer kleintjes zou krijgen dan verwacht.

Louise, haar baasje, heeft al 30 jaar Dalmatiërs, maar in al die tijd heeft ze nog nooit zoiets gezien. 14 uur en maar liefst 18 puppy's: dit is het record dat Nellie heeft neergezet aan het einde van haar zeer lange bevalling. Precies: de hond droeg 10 reuen en 8 teefjes bij zich en leek volkomen rustig te zijn en zich bewust van wat er gebeurde. Op een gegeven moment nam ze zelfs een ​​pauze en onderbrak de bevalling om een ​​dutje te doen!

Advertisement

Naar wat Louise zei, bleven de puppy's de een na de ander tevoorschijn komen, en Nellie leek er niets van te willen weten om zoveel lieve pups te baren. Na de vijftiende dacht de vrouw dat ze klaar was, ook omdat de hond ging slapen, maar dat was niet zo. "Het was fantastisch", zei de eigenaresse, trots en blij met deze geweldige ervaring.

Nadat ze zich heeft uitgerust om voor al deze honden te zorgen, is de vrouw klaar om haar vierpotige supermoeder te vergezellen bij de groei van haar kleintjes. Wie weet of Nellie het geweldige geschenk heeft gerealiseerd dat ze haar en haar dierbaren heeft gegeven: wat er is gebeurd, is zeker een mooi verhaal, en het enige dat overblijft is haar het allerbeste wensen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt