Deze Dalmatiër is bevallen van 18 puppy's: de foto’s doen denken aan "101 Dalmatiërs”

Janine image
door Janine

20 Oktober 2020

Deze Dalmatiër is bevallen van 18 puppy's: de foto’s doen denken aan "101 Dalmatiërs”
Advertisement

Er zijn wezens die ons kunnen verbazen terwijl we het het minst verwachten, en capaciteiten en verrassingen onthullen waar zeker niet iedereen toe in staat is. Denk aan de honden die nestjes pups op de wereld zetten: het zijn echte supermoeders, in staat om te bevallen en voor een aantal nakomelingen te zorgen die elke toekomstige zwangere zou verbleken.

Dit is het geval met Nellie, de 3-jarige Dalmatiër, de hoofdrolspeelster van ons verhaal. Tegen alle verwachtingen in was deze hond de protagonist van een echte recordgeboorte, en de foto's die haar samen met haar prachtige pasgeborenen laat zien, doen denken aan die van het beroemde fictieve verhaal van “101 Dalmatiërs".

via Caters_News/Rumble

Advertisement

De dierenartsen die Nellie onderzochten, voorspelden dat ze maar 3 puppy's zou krijgen. Maar toen de bevalling van de hond begon, werden haar menselijke vrienden geconfronteerd met een heel andere realiteit. Het werd namelijk al snel duidelijk dat de Dalmatiër veel meer kleintjes zou krijgen dan verwacht.

Advertisement

Caters_News/Rumble

Louise, haar baasje, heeft al 30 jaar Dalmatiërs, maar in al die tijd heeft ze nog nooit zoiets gezien. 14 uur en maar liefst 18 puppy's: dit is het record dat Nellie heeft neergezet aan het einde van haar zeer lange bevalling. Precies: de hond droeg 10 reuen en 8 teefjes bij zich en leek volkomen rustig te zijn en zich bewust van wat er gebeurde. Op een gegeven moment nam ze zelfs een ​​pauze en onderbrak de bevalling om een ​​dutje te doen!

Naar wat Louise zei, bleven de puppy's de een na de ander tevoorschijn komen, en Nellie leek er niets van te willen weten om zoveel lieve pups te baren. Na de vijftiende dacht de vrouw dat ze klaar was, ook omdat de hond ging slapen, maar dat was niet zo. "Het was fantastisch", zei de eigenaresse, trots en blij met deze geweldige ervaring.

Nadat ze zich heeft uitgerust om voor al deze honden te zorgen, is de vrouw klaar om haar vierpotige supermoeder te vergezellen bij de groei van haar kleintjes. Wie weet of Nellie het geweldige geschenk heeft gerealiseerd dat ze haar en haar dierbaren heeft gegeven: wat er is gebeurd, is zeker een mooi verhaal, en het enige dat overblijft is haar het allerbeste wensen!

Advertisement