Een arme vader huilt van vreugde als hij een teddybeer in de vuilnisbak vindt: "Ik geef hem aan mijn dochter"

Janine image
door Janine

22 Oktober 2020

Een arme vader huilt van vreugde als hij een teddybeer in de vuilnisbak vindt: "Ik geef hem aan mijn dochter"
Advertisement

De beste vader ter wereld? Misschien bestaat hij in werkelijkheid niet, of zijn alle vaders die op deze planeet leven gewoon de beste ter wereld voor hun kinderen. Of misschien vond Azri Walter, een Indiase vrouw die in de stad Putraya in het Aziatische land woont, hem op de meest ongedwongen en ontroerende manier mogelijk: terwijl ze in de auto voor het stoplicht stond te wachten, zag ze een man op een motorfiets met een gigantische teddybeer.

via World of Buzz

Advertisement

Azri Walter verliet het kantoor na een lange dag werken en terwijl ze in de auto zat, zag ze vanuit het raampje een ​​ogenschijnlijk grappig tafereel dat zich verschool achter een verhaal van liefde en opoffering: een man reed op een gammele scooter en vervoerde op een ietwat wankele manier een enorme vieze teddybeer…

Azri stopte bij het rode licht en vroeg hem waarom hij zo’n grote knuffel bij zich had, en merkte dat de man op het punt stond om in huilen uit te barsten, niet van verdriet, maar van vreugde - het was een onverwacht geschenk voor zijn jongste dochter!

Advertisement

De man vertelde Azri dat hij al een tijdje op zoek was naar een teddybeer om aan zijn dochter te geven, maar dat wat ze in de winkel verkochten te duur voor hem was, en dat hij zich zo'n uitgave niet kon veroorloven, vooral in een periode dat zijn familie in financiële moeilijkheden zat: "Ik zag gisteren een aantal teddyberen in de winkel, maar ze waren te duur. Ik had dat geld nodig om eten te kopen..."

Maar toen leek het alsof er een wonder was gebeurd: in de vuilnisbak vlakbij zijn werk had de man in moeilijkheden een enorme teddybeer gevonden die vies was, maar wat zijn jongste dochter gelukkig zou hebben gemaakt: "Deze beer is een zegen. Ik zal het wassen en dan zal mijn dochter heel blij zijn! "

Uiteindelijk waren de tranen van de man niet van verdriet, maar van vreugde omdat hij eindelijk het perfecte geschenk had gevonden om een ​​glimlach aan zijn dochter en het hele gezin in nood te geven. Azri, ontroerd door dit verhaal, schreef op haar Facebook-bericht waar ze de ontmoeting met de man vertelde: "We zullen allemaal blijven vechten. We kunnen niet opgeven, want er is altijd hoop."

En wij, net als deze geweldige vader, zullen blijven vechten voor een betere toekomst.

Advertisement