16 ontroerende foto's laten zien hoe mensen nog altijd in staat zijn om vriendelijke daden te doen - BekijkDezeVideo.nl
x
16 ontroerende foto's laten zien hoe…
17 keer waarin mensen ervoor hebben gekozen om getatoeëerd te worden, met rampzalige resultaten Een ongevoelige schoonmoeder wil niet dat de gehandicapte zus van de bruidegom het bruidsmeisje is:

16 ontroerende foto's laten zien hoe mensen nog altijd in staat zijn om vriendelijke daden te doen

12 November 2020 • Door Janine
33.214
Advertisement

Het leven bestaat uit vele momenten, zowel goede als slechte, die we altijd volledig en met grote waardigheid moeten leven. Om iemands leven beter te maken, is er heel weinig voor nodig: een vriendelijk gebaar kan het humeur veranderen van iemand die tot voor kort nare gedachten in zijn hoofd had. Er is niet veel voor nodig om een ​​positief effect te hebben op iemand die de slechtste dag van zijn leven heeft. Over het algemeen denken we niet zo positief, juist omdat kranten en tv (en sociale netwerken!) ons blijven bombarderen met slecht nieuws. Nieuws dat, op dagelijkse basis, een zeer slechte vertegenwoordiging is van wat de mensheid is en waarschijnlijk zal blijken te zijn in de komende jaren. We willen de hoop echter niet verliezen en we zijn ons ervan bewust dat er nog altijd veel goede, eerlijke mensen in de wereld zijn, in staat tot nobele en onmiskenbare gebaren. Deze lijst is opgedragen aan deze mensen.

1. Een jongen in de metro was op weg naar een sollicitatiegesprek, maar het lukte niet om zijn das te strikken. De vrouw in de rode jas merkte dit op en wenkte haar man om die jongen te helpen... er is nog hoop in de wereld!

2. Deze mensen redden hun huisdieren na een van de meest gewelddadige stormen op de Filippijnen

Advertisement

3. Papegaai Echo helpt zijn baasje met haar wiskundehuiswerk

4. Een man op straat met een bord dat luidt: "Als je op zoek was naar een teken om je niet van het leven te beroven, hier is het, je hebt het gevonden"

5. "Mijn zus is een jaar geleden overleden. Deze week ontmoette de patiënt die haar hart heeft gekregen mijn moeder: nu delen hij en mijn zus dezelfde hartslag"

Advertisement

6. Een 97-jarige vrouw bewijst dat het nooit te laat is om dromen waar te maken: hier huilt ze om de vreugde van het behalen van het diploma van de hogeschool.

foto: Imgur

7. "Mijn zoon heeft voor het eerst in zijn leven sneeuw gezien: hij kon zijn ogen niet geloven!"

foto: Imgur
Advertisement

8. Tijdens een bruidsreportage haastte de bruidegom zich om een ​​kind te redden dat dreigde te verdrinken

9. "Mijn dochter na een lange en vermoeiende schooldag... als ze thuiskomt wil ze niets liever dan haar beste vriendin knuffelen!"

foto: Reddit
Advertisement

10. "Hij vroeg me of ik met hem wil trouwen... ik kan niet wachten!"

11. Een autistisch kind dat meestal niet benaderd wil worden en altijd onrustig is, is dankzij de therapiehond ineens gekalmeerd. Zijn moeder huilt ontroerd door de scène

12. Deze drie mannen werden dezelfde dag naar Auschwitz gedeporteerd… ze vonden elkaar 73 jaar later terug en tonen op de foto het identificatienummer dat op hun arm getatoeëerd is

13. Een man die hardloopt om de IronMan draagt ​​zijn gehandicapte broer de hele wedstrijd in zijn armen

foto: Imgur

14. Hij kon niet geloven dat hij Tinker Bell tegenkwam!

foto: Reddit

15. Een 20-jarige verpleegster nam een 80-jarige Covid-patiënt mee naar buiten uit het ziekenhuis om hem de zonsondergang te laten zien terwijl hij op weg was voor een MRI

16. Ze was een klein meisje dat in een heel arm dorp woonde waar ze niet eens wisten wat een computer was... tegenwoordig is ze een softwareontwikkelaar

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt