Hij vindt zijn hond terug na 200 dagen onophoudelijk zoeken: de omhelzing tussen de twee is ontroerend - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij vindt zijn hond terug na 200 dagen…
Een kind vraagt ​​zijn moeder om een ​​pop voor hem te kopen om voor te zorgen omdat Een verdwaald kitten klimt op schoot bij een verpleger terwijl hij pauze heeft en

Hij vindt zijn hond terug na 200 dagen onophoudelijk zoeken: de omhelzing tussen de twee is ontroerend

07 November 2020 • Door Janine
35.625
Advertisement

Als je een hond hebt of gewoon gek bent op deze buitengewone viervoeters, weet je dat wat er ook met hen gebeurt, dit een hartverscheurende gebeurtenis voor de eigenaren zou zijn. Denk aan de pijn, vrees en het lijden van een baasje die zijn trouwe viervoeter verliest, niet omdat hij overlijdt, maar omdat hij om de een of andere reden wegrent en verdwaalt, zonder gevonden te worden. Een situatie die de twee hoofdrolspelers van dit ontroerende verhaal hebben ervaren...

via: The Dodo

In april 2020 kreeg de Washington County Animal Shelter een telefoontje: een zwerfhond genaamd Blue presenteerde zich bij iemand thuis, op zoek naar een veilige plek om te slapen en te eten; dit lieve hondje liep dagenlang doelloos rond, op zoek naar iemand die hem ter harte zou nemen.

Uiteindelijk namen de vrijwilligers van de opvang Blue onder hun hoede, maar hij moest maanden wachten om iemand te vinden die hem kon adopteren; dit komt doordat met de komst van de Covid-19 pandemie de opvang voor het publiek gesloten is, behalve voor afspraken.

Juist om deze reden heeft de opvang besloten om een ​​korte video van Blue die met een bal speelt op hun Facebook-profiel te plaatsen, om te proberen iemand te overtuigen hem te adopteren; gelukkig wilde het lot dat er onder de commentaren op de post ook die van de wanhopige eigenaar was: "Dat is mijn hond!"

De man was Blue kwijtgeraakt in de staat Tennessee, maar moest toen, na maanden van wanhopig zoeken, om werkredenen naar Texas verhuizen; hij had nooit gedacht hem bij toeval terug te vinden, op deze manier: er waren 200 dagen verstreken sinds zijn verdwijning en de man had de hoop al bijna opgegeven…

Advertisement

En dus reisde de eigenaar met zijn auto maar liefst 2000 kilometer om de opvang in Washington te bereiken, hij liet foto's van Blue zien om de vrijwilligers ervan te overtuigen dat die hond echt van hem was en toen was er de ontroerende ontmoeting tussen de twee: Blue herkende zijn baasje onmiddellijk, en de twee omhelsden elkaar als twee oude vrienden!

Hier is de zeer tedere video die door het toevluchtsoord op Facebook werd gedeeld:

A Reunion 200 Days in the Making!! Just over 6 months ago, Blue went missing. His owner Pat searched and searched but couldn't find him. And then he had to move to Texas for his work. He thought he'd never see Blue again. Imagine his joy when a friend sent him a video of his dog playing ball at our shelter! He contacted us right away..."That's my dog!" And then imagine this.... HE DROVE 1,200 MILES FROM TEXAS TO GET HIS BOY!! We don't many happy endings like this one. There were some tears, tons of doggie kisses and lots of smiles. What a great story! We are so happy that the dog we named Bones is back with his dad and ready to catch up on some lovins. This is the best "feel good story" we've had in awhile, so please SHARE and spread the news: REUNITED!! This is why WE NEVER GIVE UP!

Pubblicato da Washington County, TN Animal Shelter su Domenica 18 ottobre 2020

We zijn zo blij dat hond en baasje na al die tijd weer herenigd zijn; het was gewoon het lot dat de twee elkaar weer zouden ontmoeten, denk je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt