Hij zamelt geld in om de auto van zijn overleden vader te kopen, maar een man geeft hem de sleutels en zegt: "De auto is van jou" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij zamelt geld in om de auto van zijn…
18 dure paar schoenen waarvan we niet hadden gedacht dat iemand ze ooit zou durven maken Het vreemde verhaal van een 33-jarige man die vastzit in het lichaam van een tiener: hij stopte met groeien toen hij 14 was

Hij zamelt geld in om de auto van zijn overleden vader te kopen, maar een man geeft hem de sleutels en zegt: "De auto is van jou"

Door Janine
1.699
Advertisement

Wie als politieagent werkt, is niet alleen zeer toegewijd aan zijn missie, maar ook een zeer moedig persoon; elke dag, wanneer hij met zijn politieauto op pad gaat om in zijn stad te patrouilleren, riskeert hij in aanraking te komen met bepaalde realiteiten en individuen die zijn leven in gevaar kunnen brengen. Een leven dat verloren ging, dat van de vader van Tanner Bronwlee, die in 2010 zijn vader die politieagent was, verloor.

Tanners vader, een geweldige politieagent uit de stad Denver, overleed in 2010 tijdens zijn dienst, en Tanner en zijn broer hebben altijd geprobeerd de herinnering aan zijn manier van leven zo goed mogelijk levend te houden; of het nu zijn dienstuniform was of zijn jas, Tanner heeft altijd een droom gehad: met zijn eigen geld de dienstauto van zijn vader, een Dodge Charger, kunnen kopen.

Om deze reden opende de jongen, zodra hij hoorde dat de auto voor een goed doel zou worden geveild, een geldinzameling op GoFundMe om ervoor te zorgen dat hij de auto mee naar huis zou nemen, samen met de andere herinneringen aan zijn vader: "De politieauto van mijn vader was iets waar hij erg aan gehecht was en voor iemand anders zou het misschien gewoon een auto zijn. Maar voor mij was het die van mijn vader. Ik wil mijn vader laten zien dat ik een man ben geworden en mijn verantwoordelijkheid neem om zijn nalatenschap levend te houden. Dit zou wat dat betreft een enorme stap voorwaarts zijn."

Tijdens de veiling werd de Dodge Charger van zijn vader echter verkocht voor ongeveer $60.000, een prijs die te hoog was voor de broers Brownlee, die ongeveer $3.465 hadden opgehaald op GoFundMe. Tanner wist dat hij dat bedrag nooit zou kunnen halen, maar er wachtte een welkome verrassing op hem...

Steve Wells, de man die de auto op de veiling had gekocht, gaf de sleutels aan Tanner en zei: “Tanner. Hier is je auto.” Wat de zoon van de politieagent niet wist, was dat de auto was geveild om vervolgens aan Tanner en zijn broer Chase geschonken te worden.

Advertisement

De Dodge Charger van Sam Brownlee werd geveild om geld in te zamelen voor de politie van Denver en om nabestaanden te ondersteunen van een naast familielid die tijdens de dienst stierf.

Tanner kon dit allemaal niet geloven, hij barstte in tranen uit en omhelsde Steve Wells: nu was die auto, die zo veel voor de twee broers betekende, van hen, en nu hadden ze iets meer van hun favoriete agent thuis, dicht bij hun hart!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt