Het vreemde verhaal van een 33-jarige man die vastzit in het lichaam van een tiener: hij stopte met groeien toen hij 14 was

Janine image
door Janine

18 November 2020

Het vreemde verhaal van een 33-jarige man die vastzit in het lichaam van een tiener: hij stopte met groeien toen hij 14 was
Advertisement

Er zijn veel mensen die, ondanks het ouder worden, erin slagen jong te blijven, zowel qua geest als qua vorm, maar deze jonge Rus heeft absoluut alle menselijke grenzen overschreden. Denis Vashurin lijkt een middelbare scholier van 14, maximaal 15 jaar oud te zijn, maar in werkelijkheid is hij 33! Hoe is het mogelijk? Het is niet verwonderlijk dat hij door de Russische media, en ook door de internationale, wordt omschreven als "de man die niet ouder wordt", gezien zijn uiterlijk. Denis verklaarde zelf dat hij voortdurend zijn leeftijd moet bewijzen en zijn documenten in de meest uiteenlopende situaties moet tonen. Het is echt een merkwaardig geval!

via Oddity Cetral

Advertisement

Denis komt uit een klein dorpje in de Russische regio Krasnoyarsk en op een bepaald moment in zijn leven realiseerde hij zich dat zijn uiterlijk voor altijd zo zou blijven: een man "gevangen" in het lichaam van een 14-jarige jongen. Het leven moet voor hem zeker niet eenvoudig zijn, vooral omdat hij zich altijd genoodzaakt voelt zijn leeftijd te bewijzen. Zolang hij op school zat, was dat geen probleem, maar in zijn tienerjaren was de kloof met zijn klasgenoten op een gegeven moment duidelijk. Het was moeilijk voor hem om te aanvaarden dat hij fysiek nooit "volwassen" zou worden, maar nu leeft hij gelukkig in de rust van zijn kleine dorp. Ondanks de twijfels en nieuwsgierigheid wendde Denis zich nooit tot specialisten om te begrijpen wat er achter het functioneren van zijn lichaam zat.

Advertisement

Volwassen zijn maar eruit zien als een tiener kan verschillende problemen en ongemakken veroorzaken. Een keer hield een verkeersinspecteur hem aan omdat hij dacht dat er een minderjarige achter het stuur zat. Denis is nogal ontmoedigd en voelt zich ongemakkelijk om altijd iedereen uitleg te moeten geven - om deze reden zegt hij dat het hem goed bevalt in de kleine realiteit van zijn dorp, waar iedereen hem kent en hem geen vragen meer stelt. Denis heeft een vriendin en brengt zijn vrije tijd graag door met vissen, jagen en de natuur, vaak ver weg van andere mensen.

Zijn verhaal lijkt een zeer zeldzaam (maar niet uniek) geval in zijn soort te zijn!

Advertisement