Een babyolifantje wordt "betrapt" op het eten van suikerriet en probeert zich achter een paal te verstoppen

Janine image
door Janine

22 November 2020

Een babyolifantje wordt "betrapt" op het eten van suikerriet en probeert zich achter een paal te verstoppen
Advertisement

Soms zijn de mooiste sprookjes de verhalen die in werkelijkheid gebeuren. Als kinderen zijn we allemaal opgegroeid met het lezen van sprookjesboeken of het kijken naar tekenfilms op tv die ons deden dromen, ons hebben vermaakt, waar we om moesten huilen en waardoor we zeker een beetje beter zijn opgegroeid. Herinner je je het Dumbo-sprookje van Disney nog? En herinner je je ook nog de tedere roze olifant, hoofdrolspeler van de gebeurtenissen die miljoenen kleine kijkers ontroerde? Wat als we je vertellen dat een exemplaar dat veel op hem lijkt, is vereeuwigd?

via Nation TV

Advertisement
Facebook

Facebook

Een Facebook-gebruiker plaatste een merkwaardige en tegelijkertijd heel tedere foto, bijna rechtstreeks uit een Disney-sprookje: de man legde een babyolifant vast die 's nachts ronddwaalde in de buurt van een suikerrietveld, vlakbij de stad Chiang Mai, in Thailand. Blijkbaar merkte het kleintje, na een feestmaal met suikerriet, dat er mensen het veld naderden en besloot hij zich dus, om niet opgemerkt te worden, achter een lantaarnpaal te "verstoppen".

Overtuigd dat hij op die manier niet zou worden opgemerkt, amuseerde hij in werkelijkheid de voorbijgangers, wat in alle opzichten aan een scène uit de beroemde film Dumbo deed denken. Is deze arme babyolifant niet lief, hoe hij zich probeert te verstoppen, maar onmogelijk niet op te merken valt dankzij zijn... enorm grote oren?

Advertisement