Een hond sluipt het huis uit en wordt "gearresteerd": de foto met de agenten is hilarisch

Janine image
door Janine

26 November 2020

Een hond sluipt het huis uit en wordt "gearresteerd": de foto met de agenten is hilarisch
Advertisement

Huisdieren zijn vaak de hoofdrolspelers van de leukste verhalen en avonturen, het lijkt soms zelfs alsof ze weten hoe ze plezier moeten hebben. In Duitsland werd een hond de hoofdrolspeler van een geweldige ontsnapping, die eindigde met... een arrestatie! Blijkbaar is er een hond ontsnapt uit zijn huis, in het dorp Ziegenbach, om plezier te maken door wat rond te lopen. Helaas kwam de hond op zijn korte tocht een groep fietsers tegen waarvan hij nooit had gedacht dat ze hem konden "verraden". Toen de politie eenmaal was gewaarschuwd omdat iedereen dacht dat de hond verdwaald was, laadden de agenten hem in de auto en, in de overtuiging dat ze hem hadden gered, namen ze een heel mooie foto. Jammer dat de hond de enige was die er niet om kon lachen!

via Facebook / Polizei Mittelfranken

Advertisement
Facebook / Polizei Mittelfranken

Facebook / Polizei Mittelfranken

Toen de hond een paar fietsers tegenkwam, dacht het dier dat hij een groep aardige mensen had gevonden en geen "verraders" die zijn net begonnen avontuur zouden hebben onderbroken. De fietsers hebben echter als goede burgers onmiddellijk de lokale autoriteiten gewaarschuwd door melding te maken van de vermiste hond. Twee agenten kwamen er onmiddellijk aan en laadden de hond in de auto, blij dat ze hem hadden "gered".

In de auto maakten ze een hele leuke foto, waarop de twee agenten vrolijk lachten, terwijl de hond nogal stomverbaasd was. Zijn uitdrukking is, om eerlijk te zijn, hilarisch! Hij lijkt zich ernstig zorgen te maken over de situatie en het enige wat hij zou willen is waarschijnlijk ontsnappen!

Advertisement

Hunde - Freund & Helfer Am vergangenen Wochenende konnten unsere Kollegen zweimal einen entlaufenen Hund wohlbehalten...

Pubblicato da Polizei Mittelfranken su Martedì 10 novembre 2020

Afgezien van een paar grappen over de foto, slaagde de lokale politie erin de eigenaren van de grappige hond te vinden en bracht hem terug naar zijn huis.

Eind goed, al goed!

Advertisement