Twee broertjes besluiten geen kerstcadeautjes te openen totdat ze hun vermiste hond hebben gevonden

Janine image
door Janine

24 December 2020

Twee broertjes besluiten geen kerstcadeautjes te openen totdat ze hun vermiste hond hebben gevonden
Advertisement

Wanneer je een puppy in je leven verwelkomt, neem je een bewuste beslissing om een ​​nieuw familielid te accepteren dat net als iedereen geliefd en gerespecteerd moet worden. De wetenschap dat hij ziek is of dat hij in gevaar kan zijn, doet ons huiveren, net alsof het een familielid of een dierbare vriend is die lijdt. En daarom besloten de twee broertjes van de familie Reiter, Blake en Bryson, hun kerstcadeautjes niet uit te pakken totdat hun Franse Bulldog, Jackson, weer veilig in hun armen was. Op een dag keerde het gezin namelijk naar huis terug zonder de hond te kunnen vinden, waarschijnlijk ontvoerd tijdens een poging tot diefstal in het huis.

via Youtube / Inside Edition

Advertisement
 YouTube

YouTube

“Het zal geen Kerst zijn als Jackson niet thuiskomt" - dit is het motto van de twee broers, die niet alleen al hun genegenheid toonden voor hun trouwe viervoeter, maar ook lieten zien dat ze de ware betekenis begrepen van de feestdagen. Kerstmis gaat niet alleen over niet naar school gaan, de boom versieren met lampjes en gekleurde kerstballen, of cadeautjes openen; Kerstmis betekent tijd doorbrengen met je familie en de kleine Franse Bulldog is zeker een belangrijk deel van de familie.

Advertisement
YouTube

YouTube

Geen cadeautjes dus totdat het lieve hondje naar huis terugkeert. Maar hoe gaan Blake en Bryson de puppy naar huis terug brengen? De verhalen over vermiste dieren beginnen allemaal met borden en foto's die op strategische punten van de buurt moeten worden opgehangen om de aandacht te trekken, en zo was het ook voor de twee broers. Hun missie werd door iedereen serieus genomen, te beginnen bij hun ouders, en kreeg zelfs de aandacht van enkele lokale kranten. We weten nog niet of Jackson erin geslaagd is terug te keren naar zijn familie, maar met zo'n toewijding van iedereen is het zeer waarschijnlijk.

YouTube

YouTube

Wat de vader en moeder van deze twee kinderen het meest opviel, is de toewijding waarmee ze zich allebei inzetten voor het zoeken naar de hond. En nog belangrijker, de manier waarop ze hebben laten zien dat ze zich de ware betekenis van Kerstmis eigen hebben gemaakt: cadeaus zijn niet zo belangrijk als de gedachte om mooie momenten met je familie door te brengen.

Advertisement