Een tiener steelt de auto van zijn ouders: zijn vader straft hem door al zijn spullen te verkopen

Janine image
door Janine

23 December 2020

Een tiener steelt de auto van zijn ouders: zijn vader straft hem door al zijn spullen te verkopen
Advertisement

Het debat over hoe je een ​​kind op moet voeden, is altijd open en zeer verhit. Zoals meerdere keren vermeld, zijn er geen gouden regels, geschreven in de handleiding van de “perfecte ouder”, die moeten worden gevolgd om een ​​kind groot te brengen, maar je kunt zeker strategieën toepassen om principes door te geven die deel zouden moeten uitmaken van de basisopvoeding van een individu. In Phoenix, in Arizona (VS), moesten de ouders van een ongedisciplineerde tiener hun toevlucht nemen tot voorbeeldige straffen nadat ze hadden vernomen wat de jongen tijdens hun afwezigheid had uitgespookt.

via Youtube / CBS Miami

Advertisement
Youtube / CBS Miami

Youtube / CBS Miami

Angel Martinez, een 14-jarige jongen, profiteerde van de afwezigheid van zijn ouders om de Range Rover te pakken en door de buurt te rijden, waarbij hij elke snelheidslimiet overschreed. De stunt werd uitgehaald terwijl zijn vader en moeder in Las Vegas waren om hun trouwdag te vieren. Tijdens hun romantische uitje werd het stel gecontacteerd door de lokale politie waardoor ze gedwongen werden zich naar huis te haasten om wat Angel had uitgespookt. De straf die ze voor hun geliefde zoon hadden bedacht, werd zeer gewaardeerd door internetgebruikers, en vooral door de buurt. De jongen werd gedwongen zijn kamer leeg te maken en "zijn bezittingen" op de oprit van zijn huis te koop aan te bieden.

Advertisement
Youtube / CBS Miami

Youtube / CBS Miami

Zijn bed, tv, nieuwe schoenen, kleding - allemaal te koop! De jongen moest een bordje ophangen met zijn excuses voor wat hij had gedaan: "Excuses voor het stelen van de auto van mijn ouders en het overschrijden van de maximumsnelheid". Een gebaar waar Angel's vader, Ramon, sterk naar verlangde, die onderstreept hoe die stunt tot een onverwachte tragedie had kunnen leiden. Een kind dat in een Range Rover rijdt, ver over de snelheidslimiet heen, zou iemand kunnen aanrijden.

Youtube / CBS Miami

Youtube / CBS Miami

Een "juiste" straf ook volgens Angel zelf, die begreep dat hij fout zat en dat hij het leven van andere mensen in gevaar had gebracht. De jongen zal een paar dagen op de bank moeten slapen, terugdenkend aan zijn domme en gevaarlijke stunt!

Advertisement