Een dertigjarige nietsnut wordt door zijn geërgerde moeder het huis uit gegooid: hij geeft haar aan

Janine image
door Janine

26 December 2020

Een dertigjarige nietsnut wordt door zijn geërgerde moeder het huis uit gegooid: hij geeft haar aan
Advertisement

Is bijdragen aan het onderhoud van de woning een plicht of een mogelijkheid? Volgens Christian Uriel is het iets waar je heel goed zonder kunt. De 30-jarige Mexicaanse man verscheen voor de Mexicaanse autoriteiten om zijn moeder aan te geven, die ervan beschuldigd werd hem op een agressieve manier het huis uit te hebben gegooid door water over hem heen te gooien en hem met een bezem te slaan. Het doel van de moeder was om haar luie zoon wakker te schudden.

via The Guardian

Advertisement
pxhere

pxhere

Christian Uriel is een 30-jarige Mexicaanse man die uit zijn huis werd gezet omdat hij geen moeite deed om werk te vinden, te helpen met huishoudelijk werk of bij te dragen aan het gezinsbudget. Nadat hij zijn baan had verloren en terugkeerde naar het huis van zijn moeder, speelt Christian de hele dag videogames. De vrouw gaf toe dat ze in een daad van wanhoop haar zus riep en samen gooiden ze Christian het huis uit.

Advertisement
Storyblocks

Storyblocks

De vrouw legt de autoriteiten uit waarom ze zo'n apart gebaar maakte: ze was blij haar zoon te kunnen helpen, maar ze accepteerde zijn langdurige passiviteit niet en het feit dat de zoon maandenlang op geen enkele manier had bijgedragen aan de activiteiten van het huis. Christian definieert zichzelf als beledigd door het gedrag van zijn moeder en tante. Vind je de reactie van de moeder begrijpelijk? En de actie van de zoon?

Advertisement