Dit "gemengde" gezin is een klap in het gezicht van elk vooroordeel: "liefde hoeft niet uit dezelfde kleuren te bestaan" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit "gemengde" gezin is een klap in…
Ze doet voor de lol een DNA-test en ontdekt dat ze een stiefzus heeft: een geheim dat al 30 jaar wordt bewaard 15 mensen die zich in zulke verontrustende situaties bevonden dat ze er op hoge poten vandoor gingen

Dit "gemengde" gezin is een klap in het gezicht van elk vooroordeel: "liefde hoeft niet uit dezelfde kleuren te bestaan"

Door Janine
4.541
Advertisement

Na jaren van onvruchtbaarheid en pogingen tot kunstmatige inseminatie, konden Tierra en Patrick niet geloven dat ze het telefoontje zouden krijgen dat - dat wisten ze zeker - hun leven zou veranderen en uiteindelijk adoptieouders van hen zou maken. Tierra, die het verhaal vertelt en deelt op Instagram en Tiktok, wilde altijd al moeder worden. Toen ze met haar man trouwde, was haar grootste wens om een ​​groot gezin te stichten. Het echtpaar probeerde van alles, van temperatuurmeting tot inseminatie, zonder ooit succesvol te zijn en ze stopten jaren later met proberen.

via: Kidspot

De vrouw en haar man Patrick hadden het vaak over adoptie, maar ze dachten dat het een moeilijk te bereiken doel was en dat het systeem ingewikkeld was. Na het te hebben besproken, schreef het paar zich in voor de training totdat ze vervolgens geautoriseerd waren en het gelukkige nieuws liet niet lang op zich wachten: er was een 15 maanden oud meisje dat moest worden overgeplaatst. Haar huidige pleegmoeder ging terug naar school. De maatschappelijk werker zei: "Ze is blank. Is dat goed?” Haar echtgenoot Patrick zei: "Ze heeft toch een huis nodig? Haar huidskleur is niet relevant."

Op een dag begon het kleine meisje genaamd Felicity Tierra en Patrick "mama” en “papa” te noemen en na een paar maanden kreeg het stel weer een telefoontje met de vraag of ze nog een kind wilden adopteren: hij was 5 dagen oud en te vroeg geboren, en ook deze keer aarzelde het stel niet om Samuel te adopteren. Kort daarna arriveerde ook Judah en zo werden Tierra en Patrick binnen een paar maanden ouders van 3 prachtige kinderen en hebben ze een mooie open relatie met hun biologische ouders.

Advertisement

De huidskleuren zullen niet hetzelfde zijn, maar dit is niet wat een gezin betekent: liefde hoeft niet uit dezelfde kleuren te bestaan, verschillende kleuren zien er geweldig uit samen. Hoe denk jij hier over?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt