Ze lacht een klasgenoot uit over hoe ze zich kleedt: haar moeder dwingt haar met tweedehands kleren naar school te gaan

Janine image
door Janine

28 December 2020

Ze lacht een klasgenoot uit over hoe ze zich kleedt: haar moeder dwingt haar met tweedehands kleren naar school te gaan
Advertisement

Geen enkele ouder zou ooit willen weten dat hun kind de pestkop van school is. Een moeder en vader werken elke dag om hun kinderen een betere toekomst te bieden - het kan bijzonder pijnlijk zijn om te ontdekken dat al dat harde werk en verwachtingen zijn verraden. Maar afgezien van het verdriet heeft een ouder de taak om elk gewelddadig en pestgedrag te corrigeren zodra hij het bij zijn kinderen ziet. Wat moet je doen? Er zijn veel strategieën, allereerst het confronteren en erover praten met het kind, maar ook praktisch handelen met gerichte "straffen", vooral gericht op het in de praktijk brengen van empathie en solidariteit met anderen, kan werken. De moeder in dit verhaal ontdekte dat haar 9-jarige dochter haar klasgenoot belachelijk maakte vanwege hoe ze zich kleedde.

via ABC News

Advertisement
Youtube / ABC News

Youtube / ABC News

Kaylee Lyndstrom is 9 en denkt waarschijnlijk dat ze de nieuwe influencer is van haar basisschool. Haar moeder, Ally, ontdekte dat Kaylee haar klasgenoot elke dag slecht behandelde en haar plaagde met de manier waarop ze zich kleedde. Het plagen was zo hevig geworden dat het kleine meisje de juf vertelde dat ze niet meer naar school wilde. Ally heeft op dit punt besloten om haar dochter mee te nemen... naar de kringloopwinkel in de stad! De vrouw vroeg haar dochter om de twee jurken te kiezen die ze de "lelijkste van de hele winkel" vond. Het kleine meisje was zich natuurlijk totaal niet bewust van haar grootse plan: de komende twee dagen zou Kaylee in die kleren naar school moeten.

Advertisement
Youtube / ABC News

Youtube / ABC News

Toen Kaylee, "de grote modestyliste", op school verscheen in een ouderwetse jurk, die ze zelf als "afschuwelijk" beschouwde, begonnen de kinderen haar meteen voor de gek te houden. Op de een of andere manier kreeg Kaylee alle slechtheid terug die ze aan haar klasgenoot had gegeven. Voor één keer bevond ze zich in de rol van “slachtoffer” en begreep ze echt wat de effecten van dergelijk pestgedrag zijn. Kaylee verontschuldigde zich niet alleen met haar klasgenoot, maar ze bouwde ook een mooie vriendschap met haar op.

Een straf die dus het gewenste resultaat had!

Advertisement