Een 10-jarige jongen is ontroerd als hij zijn zusje onder de kerstboom vindt dat door zijn ouders geadopteerd is - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 10-jarige jongen is ontroerd als…
Een verpleegster adopteert een kind dat meer dan 10 keer is afgewezen: Ze ontvangen per ongeluk meer dan 400 brieven gericht aan de kerstman: ze lezen ze en beantwoorden ze allemaal

Een 10-jarige jongen is ontroerd als hij zijn zusje onder de kerstboom vindt dat door zijn ouders geadopteerd is

29 December 2020 • Door Janine
18.661
Advertisement

Kerstmis is echt de meest magische tijd van het jaar: vaak komen dierbare wensen uit en er worden verhalen verteld die je hart kunnen doen smelten. In de brief die door kinderen is geschreven en onder de boom wordt gelegd, komt het vaak voor dat je leest over echt belangrijke geschenken, die niets met speelgoed of een pop te maken hebben. En het verhaal dat je gaat lezen, is een voorbeeld van hoe groot kinderharten kunnen zijn. Een 10-jarige inwoner van Iowa ontving het meest ontroerende kerstcadeau dat je je maar kunt voorstellen.

via: DailyMail

Gelukkig heeft moeder Stacy Lindsay dat moment vastgelegd, waardoor we allemaal de kans kregen om ons te ontroeren en de vreugde van het gezin te delen. De jongen vroeg al jaren om een broertje of zusje. Hij had de wens aan de kerstbrief toegevoegd, in de hoop dat de kerstman hem kon helpen bij het vervullen ervan. Voor de ouders was de situatie echter moeilijk: zijn moeder had vijf miskramen gehad en ook IVF was niet succesvol. De ouders besloten daarom pleegzorg te proberen, ondanks de angst om het kind te moeten opgeven om het bij de biologische moeder te laten opgroeien.

Stacey en Adam ontmoetten toen een jonge zwangere vrouw genaamd Kendra, die wachtte op de bevalling van haar dochtertje om haar af te staan ​​voor adoptie. Kendra had Stacey en Adam uitgekozen voor de adoptie van haar baby, maar het paar wist dat het proces lang zou duren. De ouders hielden de hele situatie verborgen voor hun zoon, omdat de angst dat het kleine meisje niet bij hen zou blijven groot was. Maar Kendra trok zich niet terug en Owynns ouders brachten de kleine Naylee mee naar huis.

Advertisement

Toen de jongen die dag thuiskwam van school, vond hij een ongelooflijke verrassing: het beste cadeau dat hij zich maar kon wensen. De kleine Naylee lag ingepakt in haar wieg onder de kerstboom. “Weet je wat het is? Lees maar op haar shirtje,” zei Stacey tegen Owynn. Op het rompertje stond "Sister" geschreven. De jongen toont zijn geluk als hij zijn zusje voor het eerst in zijn armen houdt. Hij omhelsde haar en bedankte zijn ouders voor het kostbare geschenk.

Uit deze video kunnen we opmaken dat Owynn ongetwijfeld een fantastische grote broer zal zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt