20 foto's met "voor en na" transformaties laten zien dat met inzet en moed alles mogelijk is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
20 foto's met "voor en na" transformaties…
Ze ontvangen per ongeluk meer dan 400 brieven gericht aan de kerstman: ze lezen ze en beantwoorden ze allemaal Ze adopteert een 17-jarig meisje:

20 foto's met "voor en na" transformaties laten zien dat met inzet en moed alles mogelijk is

28 December 2020 • Door Janine
58.576
Advertisement

De foto's die vóór en na een gebeurtenis zijn gemaakt, kunnen ons vaak sprakeloos achterlaten. Je bent in staat om, dankzij de nabijheid van twee foto's die na enige tijd zijn gemaakt, de opofferingen, moed, vastberadenheid en wilskracht waar te nemen die in het midden liggen tussen wat ervoor en wat erna is. Omdat we, voordat we bij de resultaten stilstaan, de tijd moeten nemen om na te denken over het werk dat is gedaan en zal blijven om dat "na" een blijvend resultaat te maken. Deze 20 foto's laten zien hoe alles mogelijk is en dat van de offers die je vandaag hebt gebracht, je morgen kunt genieten van het resultaat.

1. Deze transformatie is het resultaat van twee jaar van opoffering: de glimlach van de vrouw getuigt dat het de moeite waard was.

2. “Doorzettingsvermogen wordt beloond”, schrijft dit meisje. En een foto van haar gezicht is voldoende om de ongelooflijke veranderingen te laten zien.

Advertisement

3. De maat heeft nooit de liefde van dit stel in gevaar gebracht, dat echter besloot om samen een buitengewoon pad te volgen.

4. Het gezicht van deze man kan alleen maar de trots en voldoening laten zien van het bereiken van dit resultaat.

5. Het meisje is bijna geschokt nadat ze ontdekt heeft dat ze een nek heeft: slechts een van de vele voordelen die de transformatie hebben gebracht.

Advertisement

6. Deze twee vriendinnen hebben besloten om samen weer in vorm te komen. Elkaar ondersteunen is in deze gevallen essentieel.

7. Een totaal nieuwe glimlach, look en spirit hebben ook deze transformatie vergezeld.

Advertisement

8. De moeder van deze jongen beweert dat hij nu te mager is, maar de glimlach op zijn gezicht brengt alleen maar voldoening over.

9. Deze man moet de foto's van het verleden bekijken om te beseffen hoe ver hij is gekomen, voor ons is het meteen duidelijk.

Advertisement

10. De tekst op zijn shirt zegt het al: "hard werken loont altijd". Alleen met inzet kunnen deze resultaten worden bereikt.

11. Fysieke transformatie is nooit alleen een fysieke transformatie: het brengt ook altijd een verandering van karakter met zich mee.

12. Het is nooit te laat om te besluiten je gewoonten te veranderen en een keerpunt in je leven aan te brengen.

13. Het is een voldoening om de veranderingen op te merken die ook het gezicht heeft ondergaan en deze vrouw is trots op de weg die ze is ingeslagen.

14. Dezelfde houding, dezelfde frons en bijna identieke kleding: alleen minder baard en veel kilo's minder.

15. Haar zoon besluit de veranderingen van zijn moeder te delen: ook hij is trots op haar moed en vastberadenheid.

16. Deze foto toont niet alleen de resultaten, maar ook de moeite die het kost om ze te behalen: een echt voorbeeld van wilskracht.

17. De klim was zwaar, maar het uitzicht is het waard: dit meisje weet het, en met haar nieuwe glimlach geniet ze van de top.

18. Ze dacht dat het lot haar de maat van de foto aan de linkerkant had opgelegd, maar ze zegt "als ik het kon, kun jij het ook".

19. Dieet en lichaamsbeweging waren ook de sleutel tot het succes van deze man, die nu van de resultaten geniet.

20. Dezelfde jurk wordt na de transformatie door deze vrouw gedragen met een nieuw zelfvertrouwen en zelfrespect.

Gewichtsverlies lijkt een moeizame strijd, maar de resultaten en de glimlach van deze mensen doen je beseffen dat elke inspanning zijn betekenis heeft gehad.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt