Een kip adopteert in de steek gelaten puppy's: onder haar vleugels vinden ze troost en liefde - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kip adopteert in de steek gelaten…
Een 41-jarige advocaat klaagt zijn ouders aan: ze moeten hem voor onbepaalde tijd financieel ondersteunen 15 katten die de gangpaden van de winkels zijn binnengedrongen en niet van plan zijn te vertrekken

Een kip adopteert in de steek gelaten puppy's: onder haar vleugels vinden ze troost en liefde

30 December 2020 • Door Janine
26.457
Advertisement

In de dierenwereld zijn er enkele soorten individuen die een aangeboren moederinstinct lijken te hebben, klaar om tevoorschijn te komen wanneer dat nodig is. Sommige dieren lijken in feite geboren te zijn met deze aanleg waarmee ze niet kunnen wachten om in de praktijk te brengen. Hetzelfde kan gezegd worden over mensen - sommige mensen lijken niet in het minst geïnteresseerd in hun kinderen of hun verzorging, terwijl anderen alles zouden doen om ouders te worden. Over moederinstinct gesproken, op een boerderij in Vale do Paraíso, in Brazilië, wilde een boerin de video delen van de ongelooflijke scène waarin een van haar kippen voor een paar puppy's zorgt.


De puppy's werden in de steek gelaten door hun moeder, die door de Braziliaanse boerin wordt beschreven als "niet geïnteresseerd" in het verzorgen van haar puppy's. Eén van de kippen op de boerderij werd hun draagmoeder! Moederkip is buitengewoon beschermend met de pups, die haar rol als moeder volledig erkennen. Zoals de vrouw in de video zegt, kun je niet te dicht bij de puppy's komen zonder gepikt of gepakt te worden door de kip. De genegenheid tussen de twee verschillende soorten wordt duidelijk beantwoord en onderstreept hoe ongelooflijk de natuur vaak is. De puppy die rustig onder de vleugel van de moederkip ligt, is misschien wel een van de liefste en meest ontroerende scènes die we de afgelopen tijd hebben gezien.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt