Een werkloze man mist een sollicitatiegesprek om iemands leven te redden: nu wil iedereen hem aannemen

Janine image
door Janine

31 December 2020

Een werkloze man mist een sollicitatiegesprek om iemands leven te redden: nu wil iedereen hem aannemen
Advertisement

Stel je voor dat je 's ochtends vroeg wakker wordt, helemaal klaar en nerveus voor een sollicitatiegesprek; wat zou er mis kunnen gaan op die dag? Vaak gebeuren de meest onvoorspelbare dingen in het leven niet alleen wanneer we ze het minst verwachten, maar ook op het juiste moment op de juiste plaats. Een toevalligheid dat Aaron Tucker meemaakte, een man die een week eerder uit de gevangenis was gekomen, en eindelijk op het punt stond een sollicitatiegesprek te hebben.

via Daily News

Advertisement
Westport News

Westport News

Op de ochtend van het interview was Aaron met de bus op weg naar de plaats van het gesprek en wist niet dat zijn leven spoedig zou veranderen; hij keek op en zag dat een auto een zwaar ongeval had gehad die tegen een boom was gereden; Aaron wist dat hij niet kon blijven ​​kijken en niets doen; hij liet de werkafspraak voor wat het was en probeerde te helpen.

Aaron benaderde de chauffeur die zich bloedend op de grond bevond en probeerde hem wakker te houden tot de ambulance arriveerde: "Ik wilde gewoon zeker weten dat alles in orde was, en dat is wat ik deed!"

Advertisement
Go Fund Me

Go Fund Me

Aaron Tucker dacht al die tijd helemaal niet aan het sollicitatiegesprek, terwijl hij die arme man te hulp schoot die het vreselijke ongeluk had gehad: "Het kwam niet bij me op, want een baan kan komen en gaan, maar een leven is er maar één. Het enige wat ik dacht is dat die persoon in de auto dood kon gaan en dat ik hem kon helpen... "

Die baan was erg belangrijk voor Aaron, omdat zijn vrijlating uit de gevangenis hem in staat zou stellen om weer deel uit te maken van de samenleving met een vaste baan die zijn 21 maanden oude zoon had kunnen ondersteunen, maar het helpen van dat leven was veel belangrijker voor hem. En paradoxaal genoeg ontving de man na de redding veel vacatures en maar liefst 50.000 dollar van zijn gemeenschap. Zijn buitengewone gebaar leverde hem drie aanbiedingen op voor banen in de bouw en in een rubberfabriek.

Er is geen twijfel mogelijk: Aaron was een echte held!

Advertisement