15 foto's van mensen die zouden moeten heroverwegen wat het betekent om goede smaak te hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
15 foto's van mensen die zouden moeten…
Een 4-jarig jongetje is de enige in de klas zonder kerstcadeau: gestraft door de juffen omdat hij Hij kan zijn huiswerk niet afmaken om zijn varken te helpen met de bevalling: de lerares vergeeft hem

15 foto's van mensen die zouden moeten heroverwegen wat het betekent om goede smaak te hebben

01 Januari 2021 • Door Janine
10.702
Advertisement

"Wat mooi is, is niet mooi, maar wat je leuk vindt, is mooi", we horen dit vaker zeggen: smaken zijn subjectief, dat wisten we al. Iedereen heeft wel eens iets gekocht in de overtuiging dat het prachtig was maar er kritiek op kreeg. Wat we vandaag vragen is: is het mogelijk dat iemand de kleding en accessoires op deze foto's mooi vindt? We dachten aanvankelijk dat het onmogelijk was, maar toch draagt ​​iemand ringen met een ingezette tand, heeft op zijn zachtst gezegd bizarre nagels, koopt tassen die voor geen enkele context geschikt zijn. Deze 15 foto's laten ons zien dat niet iedereen goede smaak heeft en dat het nemen van risico's, ook wat betreft kleding, moed vereist.


1. Hij dacht trendy te zijn, poseerde zelfs met een trotse blik, maar de laarzen staan ​​duidelijk in contrast met de jas en het petje.

2. Degene die de jurk heeft gemaakt, realiseerde zich niet dat de rode vlekken gemakkelijk verkeerd begrepen worden, en dat gold ook voor degene die hem kocht.

Advertisement

3. We begrijpen dat het koud is maar we hopen dat het een grap is: de jas is minstens een paar maten te groot.

4. Ook hij wilde trendy zijn, maar misschien zijn die laarsjes niet geschikt voor de sportschool. Zou het niet onhandig zijn om te trainen?

5. Een met de hand gemaakte ring met een ingezette tand, de fantasie ontbreekt zeker niet maar zou je zoiets echt dragen?

Advertisement

6. In plaats van de schouderriem of een handvat, wordt deze tas met een hand vastgehouden - het ziet er misschien romantisch uit, maar dat is het niet.

7. Crocs zijn absoluut comfortabele schoenen, maar waarom al die glitter en kralen? Zullen ze worden gedragen voor een speciale gelegenheid?

Advertisement

8. Modieus of een slechte smaak? Het is moeilijk te geloven dat zoiets bestaat, maar toch lijkt deze vrouw zich op haar gemak te voelen.

9. Plakjes ham (of salami?) worden het perfecte hulpmiddel om de scheur in een jeans te bedekken. Is dit niet een beetje te?

Advertisement

10. Een tas met een ketting en een slip: de creativiteit ontbreekt niet, maar om met deze tas rond te lopen heb je veel moed nodig.

11. Deze vrouw verzorgt haar nagels graag, ook die van haar voeten. Maar een enkele kleur zou zeker een betere indruk hebben gemaakt.

12. De hond kijkt bang: waarom bevinden de hoofden van die puppy's zich aan de voeten van het baasje? Het zou beter zijn geweest om dit te vermijden.

13. Hier hebben de ringen met de ingezette tand een kwalitatieve sprong gemaakt: er zit ook een diamant in om het te laten glanzen.

14. Een ongebruikelijke handtas (of een portemonnee?): het is niet duidelijk hoe de schouderriem aan de nagels van de vrouw was bevestigd.

15. Misschien zijn ze gemaakt voor Halloween of is er een weddenschap verloren gegaan, maar het moet gênant zijn om zo een hand te geven.

Mode legt geen enkele rem op de fantasie en mensen hebben vaak meer moed dan het lijkt. Sommigen noemen deze kleding en accessoires "trendy", anderen "kitsch". En jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt