Hij ontmoet toevallig zijn dubbelganger in het zwembad: "Ongelooflijk, het was alsof ik in de spiegel keek"

Janine image
door Janine

27 September 2022

Hij ontmoet toevallig zijn dubbelganger in het zwembad: "Ongelooflijk, het was alsof ik in de spiegel keek"
Advertisement

Velen van ons zullen weleens hebben gehoord dat iedereen minstens 7 dubbelgangers heeft over de hele wereld en nee, we hebben het niet over familieleden of tweelingen die genetisch dezelfde eigenschappen hebben, maar onbekenden die, door puur toeval, een buitensporige gelijkenis met ons hebben en bijna als broers of zussen kunnen worden aangezien. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om ze te ontmoeten en als het zou gebeuren, zouden we onze ogen misschien niet eens geloven, een beetje zoals wat er met de hoofdpersoon van dit verhaal is gebeurd.

Sean Douglas McArdle, echtgenoot, vader van 2 kinderen en docent aan de Kent State University, zag zichzelf op een gewone dag praktisch weerspiegeld in een persoon die hem totaal onbekend was, en hij kon niet begrijpen wat hij zag. Maar laten we samen uitzoeken hoe de ontmoeting verliep.

via Reddit

Advertisement
Hij ontmoet toevallig zijn dubbelganger in het zwembad: "Ongelooflijk, het was alsof ik in de spiegel keek" - 1

Het begon allemaal in Los Angeles, in hotel Flamingo. Terwijl Sean in het zwembad aan het genieten was van een heerlijke dag vol zon en ontspanning, begon hij iets ongewoons op te merken. De mensen om hem heen wezen naar hem en lachten naar hem. De man begreep de redenen niet, maar zonder zich druk te maken om de reacties van vreemden, besloot de man te onderzoeken en te begrijpen wat er aan de hand was.

In een post op Reddit vertelde hij het verhaal en deelde hij een foto die perfect de verbazing en glimlach van de andere hotelgasten verklaart en rechtvaardigt. Sean stond plotseling voor zijn dubbelganger. Geen bekende persoon, een broer of zus, een familielid of iemand anders die dezelfde genetica zou kunnen delen, maar een volslagen vreemde.

"Ik geloofde het niet. Vandaag zwom ik zij aan zij met wat ik meestal in de spiegel zie, of beter gezegd, het was zelfs nog beter. Het was onwerkelijk, hij had zelfs mijn zelfde stem" - bekende de man in zijn bericht.

Advertisement
Pixahive - Not the actual photo

Pixahive - Not the actual photo

De foto ging meteen viraal en trok veel reacties. Er zijn mensen die veronderstelden dat het zijn broer was van wie hij als kind was gescheiden, een ander adviseerde ironisch om zijn ouders een paar vragen te stellen om meer te weten te komen, en een andere gebruiker stelde zelfs een DNA-test voor om er zeker van te zijn dat er geen diepere banden waren.

Tips en grappen terzijde, het was voor deze docent ongetwijfeld merkwaardig om zichzelf te zien terwijl hij rustig in het zwembad van de dag aan het genieten was, en het was ook merkwaardig voor degenen die aanwezig waren en hen samen zagen. Identiek in lichaamsbouw, in haar, in de petjes die ze allebei droegen en in de bril met hetzelfde montuur, de twee konden niet anders dan de scène gedenkwaardig maken door een foto te maken en deze te delen.

Heb je ooit iemand ontmoet die zoveel op je leek dat je hem of haar had kunnen verwarren met je tweelingbroer of -zus?

Advertisement