Een dappere 7-jarige jongen keert terug naar zijn brandende huis om zijn kleine zusje te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een dappere 7-jarige jongen keert terug…
Conciërge valt van emotie op zijn knieën: collega's zamelen $7.000 in om een ​​auto voor hem te kopen Een albino-olifant wordt gered door vrijwilligers nadat hij dagenlang alleen ronddoolde met een val onder zijn poot

Een dappere 7-jarige jongen keert terug naar zijn brandende huis om zijn kleine zusje te redden

04 Januari 2021 • Door Janine
8.567
Advertisement

Moed is een gave dat we met ervaring krijgen, gedurende ons hele leven. Moedig zijn betekent niet dat je van je angsten afkomt, maar ondanks deze angsten vastberaden doorgaan op je eigen pad. Eli is een 7-jarige jongen die, ondanks dat hij nog erg jong is, veel moed heeft: zijn huis ging op een avond plotseling in vlammen op, maar hij deinsde niet terug tegenover de verantwoordelijkheid om misschien wel de enige te zijn die zijn kleine zusje van slechts een paar maanden oud kon redden. Een kleine held die is geslaagd in een ongelooflijk gevaarlijke onderneming die veel volwassenen niet zouden hebben kunnen volbrengen.

via: Kion546

De avond dat het huis in brand vloog, zat de familie Davidson rustig te eten. Chris en Nicole brachten vervolgens hun drie kinderen naar bed en na een tijdje trokken ook zij zich terug in hun slaapkamer. Tijdens de nacht werd het paar echter wakker met een sterke brandgeur. Binnen enkele minuten realiseerden de twee zich dat het huis in brand stond en renden onmiddellijk om de kinderen mee te nemen. Maar de jongste, Erin Davidon, slechts 22 maanden oud, zat vast in een kamer. "De rook en het vuur waren zo dik dat ik niet bij haar kon komen”, zei haar vader, Chris Davidson, "we gingen naar buiten om haar door het raam te bereiken, maar er was geen manier om daar boven te komen. Dus nam ik Eli in mijn armen, die door het raam naar binnen ging en zijn zus kon redden."

foto: CNN

Eli, een 7-jarige jongen die de Davidsons een jaar eerder als hun pleegkind hadden opgenomen, toonde al zijn moed door weer in vlammen gehuld terug te keren naar het huis. De jongen was duidelijk bang en dacht aanvankelijk dat hij er niet in zou slagen; maar plotseling schreeuwde hij tegen zijn vader: "Ik heb haar, papa! Ik heb haar!”. Hij was erg bang, maar wilde tegelijkertijd het leven van zijn kleine zusje redden. Zowel Nicole als Chris kunnen niet trotser op hem zijn! De Davidsons, beide brandweerlieden, hebben veel pleegkinderen gehad, waaronder Eli, en hebben er officieel nog twee geadopteerd - Erin, 22 maanden, en Elijah (2 jaar). Helaas is de familie alles kwijt wat ze hadden - het huis werd volledig verwoest door de vreselijke brand en opnieuw beginnen zal niet gemakkelijk zijn. Dankzij een inzamelingspagina en de vrijgevigheid van kennissen en onbekenden hopen de Davidsons snel uit deze nachtmerrie te komen.

Dat wensen wij deze familie oprecht toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt