15 mensen laten foto's van hun tatoeages zien en onthullen hun verborgen betekenis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 mensen laten foto's van hun tatoeages…
De oude hond heeft moeite om te bewegen: het gezin slaapt om de beurt met hem op de bank zodat hij comfortabel ligt 18 katten die de meest absurde en ondenkbare plekken in huis hebben gekozen als hun mandjes

15 mensen laten foto's van hun tatoeages zien en onthullen hun verborgen betekenis

Door Janine
1.286
Advertisement

Elke tatoeage heeft een verhaal dat niet iedereen wil delen: de vraag waar degenen die een tatoeage hebben niet tegen kunnen, is “wat betekent het?”. De betekenis van een tatoeage is vaak niet meteen begrijpelijk voor degenen die er van buitenaf naar kijken: het vertegenwoordigt vaak een gebeurtenis, een intiem moment dat het leven heeft getekend van degenen die besluiten de herinnering met inkt te graveren en die mensen delen deze herinnering niet altijd graag. Op deze 15 foto's hebben sommige mensen echter besloten om dat wel te doen en het verhaal erachter te vertellen. Deze lijst kan als inspiratie dienen of zal je hoogstwaarschijnlijk weten te ontroeren. De zekerheid is dat we allemaal iets of iemand hebben van wie we houden en die we nooit zullen vergeten, of het nu op de huid is gegraveerd of niet.

1. De tatoeage vertegenwoordigt het uiterlijk en de glimlach van de Kolderkat, maar soms moet je dingen in een ander licht bekijken om hun betekenis te begrijpen.

2. Het is een ambigram tatoeage: afhankelijk van de positie waarin je hem leest, krijgt hij twee totaal verschillende betekenissen.

Advertisement

3. Dit is ook een ambigram tatoeage, maar de twee betekenissen zijn met elkaar verbonden: “nergens spijt van".

4. Dit meisje besloot de identificerende eigenschappen van haar vader te tatoeëren: zijn snor en zijn vierkante bril.

5. De man maakte deze tatoeage die de steun symboliseert voor zijn vrouw, die een moeilijke tijd doormaakte.

Advertisement

6. De moeder liet vaak briefjes achter in huis, dus besloot de zoon er een te reproduceren.

7. Dit meisje tatoeëerde dat wat haar vader in haar jaarboek van de lagere school schreef: "Ik ben trots op je. Liefs, pap."

Advertisement

8. Dit meisje besloot de titel te tatoeëren van het laatste boek dat haar vader had gelezen, waar hij tot op pagina 128 was gekomen.

9. Deze tatoeage is gemaakt door zijn jongere broer en vertegenwoordigt de band met de oudere broer: de twee speelden altijd met lego.

Advertisement

10. Dit meisje besloot de boodschap te tatoeëren die haar beste vriendin ooit voor haar had.

11. Deze man besloot de lachgolven van zijn vader te tatoeëren - een manier om zijn blijdschap overal te voelen.

12. Deze vrouw verloor alles en begon het huis dat ze was kwijtgeraakt weer op te bouwen - ze tatoeëerde de plannen op haar handen als herinnering.

13. Dit meisje en haar zus besloten om een ​​tatoeage te maken ter ere van hun vader - elke zwaluw heeft zijn eigen betekenis.

14. Deze vrouw heeft besloten om een ​​tatoeage te maken van een diamant: harten kunnen gebroken worden maar diamanten niet.

15. Deze tatoeage reproduceert het kattengezicht van een beroemde ontwerper en het motief van de rug van de kat van de protagonist.

Deze tatoeages zijn uniek, ze zijn anders en ze hebben een buitengewoon ontroerende betekenis. Degenen die besluiten een tatoeage te laten zetten, denken er nooit licht over. Welk verhaal heeft je het meest geraakt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt