Een stel adopteert vier broers om ze eindelijk allemaal onder één dak te laten leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een stel adopteert vier broers om ze…
Een 5-jarig meisje maakt haar spaarpot leeg om een ​​schoolvriendin in financiële moeilijkheden te helpen Een arme boer biedt aan om voor een certificaat te betalen met groenten uit zijn tuin: de ambtenaar accepteert

Een stel adopteert vier broers om ze eindelijk allemaal onder één dak te laten leven

Door Janine
2.974
Advertisement

Het adopteren van een kind dat geduldig wacht op een gezin dat hem een ​​dak om onder te leven en veel liefde en genegenheid kan geven, is een daad van buitengewone vrijgevigheid. Net zoals Jennifer en Brandon Pratt buitengewoon genereus zijn, een Amerikaans echtpaar dat besloot deze liefdesdaad in praktijk te brengen, niet tegenover één enkel kind, maar tegenover vier broers en zussen die in hetzelfde weeshuis woonden. Wat een geweldige mensen!

Brandon en Jennifer Pratt hadden een speciale band met Brazilië, aangezien de zwager van de man oorspronkelijk uit het land van Latijns-Amerika kwam en ze al langer wilden adopteren om hun gezin uit te breiden; daarom aarzelden ze niet om het papierwerk af te handelen om de vier broers te adopteren die allemaal in hetzelfde weeshuis in Recife-Pernambuco woonden.

Na twee en een half jaar papierwerk en eindeloos ondertekenen van documenten, waren Brandon en Jennifer Pratt in staat om Leandro, Cristiano, Enzo en William te adopteren, zonder ouders, nadat ze in de steek gelaten waren door hun nalatige moeder die vervolgens de rechten op hun voogdij verloor. Voor het Amerikaanse echtpaar was het adopteren van alle vier nooit een kwestie van twijfel: "We besloten ze alle vier te adopteren om te voorkomen dat ze niet samen zouden opgroeien. Het zijn rustige kinderen en ze pasten zich gemakkelijk aan!"

Advertisement

Nu zijn ze alle zes een hecht, gelukkig en liefdevol gezin geworden; Brandon en Jennifer aarzelden geen seconde om de vier Braziliaanse broers onder hun dak te verwelkomen: nu zijn ze een gezin dat als rolmodel moet worden beschouwd!

Bedankt Brandon en Jennifer voor jullie geweldige gebaar van liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt