Een moeder komt tijdens de wiskundeles de klas binnen om haar zoon een lesje over respect te leren - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder komt tijdens de wiskundeles…
Een uitgeputte vrouw verlaat het huis en de kinderen en laat ze aan haar man over: al na twee dagen heeft hij zijn lesje geleerd Hij helpt zijn bejaarde vrouw met geduld en veel zorg om haar aan de kust af te laten koelen: dit is pas echt ware liefde

Een moeder komt tijdens de wiskundeles de klas binnen om haar zoon een lesje over respect te leren

11 Januari 2021 • Door Janine
27.658
Advertisement

Het ouderschap is niet gemakkelijk en omvat ook het maken van ingrijpende keuzes die niet altijd door kinderen worden gewaardeerd. Dit is precies wat Becky Crandley, een 30-jarige vrouw en moeder van een 12-jarige zoon deed: na verschillende telefoontjes en e-mails van school te hebben ontvangen vanwege het gedrag van haar zoon, besloot ze tijdens de wiskundeles de klas binnen te komen en naast hem te gaan zitten. Het was geen overhaaste keuze, maar weloverwogen: haar doel was om haar zoon een lesje te leren over gedrag en respect.

via: TheSun

Na de herhaalde waarschuwingen van de school over het slechte gedrag van haar zoon, had Becky hem gedreigd om op school naast hem te komen zitten. De vrouw tolereert het gebrek aan respect niet en ze heeft altijd al haar energie gebruikt om haar waarden door te geven aan haar kinderen. De jongen leek, ondanks herhaaldelijk gestraft te zijn door de leraren voor zijn gedrag, niet te hebben geleerd van zijn fouten.

Daarom sprak Becky, een moeder van vijf, met de school en sloop de wiskundeles binnen. De jongen dacht niet dat zijn moeder haar belofte kon nakomen en schaamde zich erg toen zijn moeder de klas binnenkwam: zijn gezicht werd rood en hij boog zijn hoofd van schaamte. Veel ouders geven leraren de schuld van het gedrag van hun kinderen, maar Becky wilde laten zien dat verandering moet beginnen bij ouders die er de verantwoordelijkheid voor moeten nemen. Zal de jongen zijn les hebben geleerd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt