Chauffeur krijgt een verzoek om hulp van een vrouw: om haar te beschermen doet hij zich voor als haar vriend - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Chauffeur krijgt een verzoek om hulp…
Hij slaagt erin om af te studeren, maar zijn ouders komen niet opdagen: de jongen barst in tranen uit voor de ceremonie 14 mensen die een eenvoudige taak moesten uitvoeren, maar op een gedenkwaardige manier faalden

Chauffeur krijgt een verzoek om hulp van een vrouw: om haar te beschermen doet hij zich voor als haar vriend

Door Janine
2.765
Advertisement

Je merkt helden niet meteen op en de held van dit verhaal droeg zeker geen mantel. De hoofdrolspeler in kwestie is Brandon Gale, van Rock Island, die het verhaal op Facebook vertelt. Terwijl hij werkte als Uber-chauffeur, kreeg hij een verzoek op het scherm: “Als je hier aankomt, kun je dan doen alsof je mijn vriend bent? Doe gewoon alsof je me kent en dat je niet mijn Uber-chauffeur bent”. Gary realiseert zich al snel dat er iets mis is: hij verwijdert meteen de bedrijfsstickers van de auto en doet zijn trouwring af om de rol te spelen.

De man vertelde: "Toen ik aankwam, had ik mijn raampje naar beneden gedaan. Een man en een vrouw waren aan het praten op de binnenplaats. De vrouw speelde de rol al. Ze keek en riep: "Hallo, schat! Ik kom zo!" Ik wilde haar niet laten wachten, dus riep ik terug: "Geweldig, want ik heb honger!" Ik groette de jongen. Hij zwaaide half naar me terug.”

"Ze sprong in mijn auto en we vertrokken. Toen de jongen eenmaal uit het zicht was, vertelde ze me de rest van haar verhaal. Ze ging met een groep vrienden naar een beurs. In die groep vrienden was er een man die erg aandrong en geen “nee” accepteerde als antwoord [...] Ze dacht dat ze van hem af zou zijn door naar haar auto te lopen, maar hij volgde haar en beweerde een heer te zijn. Voordat ze bij de auto aankwam, riep het meisje uit dat ze haar sleutels was kwijtgeraakt. Hij bood aan om haar een lift te geven, en toen besloot ze om hulp te vragen aan een nepvriend."

Advertisement

Gary vervolgt: “Meisjes, als je de Uber- of Lyft-app hebt en je hebt een strategie nodig, gebruik dan het berichtensysteem in de app. Je kunt speciale verzoeken doen die je leven kunnen redden."

Dit verhaal laat ons zien hoe instinct, duidelijkheid en juiste ontmoetingen je kunnen redden van onaangename situaties.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt