Twee vrienden “nemen wraak” op een onbekende die zijn auto op een onbeschofte manier parkeerde - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee vrienden “nemen wraak” op een…
10-jarige jongen troost zijn broertje om 3 uur 's nachts zonder zijn moeder wakker te maken: hij wilde haar laten rusten Ze beschuldigen haar ervan dat ze te oud is om zich als tiener te kleden, maar ze verdedigt zichzelf:

Twee vrienden “nemen wraak” op een onbekende die zijn auto op een onbeschofte manier parkeerde

12 Januari 2021 • Door Janine
40.131
Advertisement

In ons dagelijks leven zijn er verschillende situaties die ons ergeren en ons doen nadenken over hoe slecht de dag is begonnen. Een gemorste koffie of een misplaatst woord, en de rest van de dag onder ogen zien, lijkt niet langer zo eenvoudig. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je rondrijdt in de hoop een parkeerplaats te vinden. Maar de kers op de taart is dat je geen parkeerplaats kunt vinden omdat iemand slecht geparkeerd heeft waardoor twee plekken onbruikbaar zijn geworden. Wat moet je in deze gevallen doen? Er zijn er die de chauffeur vervloeken en doorrijden, en er zijn er die in plaats daarvan op een grappige manier "wraak" nemen.


In een video die viraal is gegaan, zien we twee vrienden een les aan een onbekende geven die zijn auto op een onbeschofte manier op twee plaatsen had geparkeerd. Een nauwelijks toevallige vergissing, aangezien de auto in kwestie alle ruimte had om correct te manoeuvreren en te parkeren binnen de lijnen. Gedrag dus dat duidt op een zekere mate van onverschilligheid. Gedrag dat het verdient om gestraft te worden.

Zoals je in de video kunt zien, besluiten de twee vrienden om precies aan de zijkanten van de "schuldige" rode Mercedes te parkeren, om de doorgang voor zowel bestuurder als passagier te blokkeren om in de auto te stappen. De twee stappen vervolgens uit hun Jeeps en verstoppen zich om op de eigenaar van de Mercedes te wachten en de scène te observeren. Ze lachen allebei hartelijk als ze de onbekende zien proberen om weer in zijn auto te stappen, scheldend dat de twee Jeeps slecht geparkeerd waren. Een slechte daad die na een paar minuten bij hem terugkwam. Uiteindelijk slaagt de eigenaar van de Mercedes erin om met grote moeite in de auto te stappen, via de kofferbak.

Advertisement
Bad parking doesn't go unpunished

What happens when you park like a d*ck Credit: ViralHog

Pubblicato da VT su Sabato 15 aprile 2017

De volgende keer zal hij twee keer nadenken voordat hij zoiets doet!

Tags: Auto'sGrapjesAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt