Hij parkeert op een parkeerverbod en blokkeert de vuilniswagen: de bewoners nemen wraak - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij parkeert op een parkeerverbod en…
Restauranteigenaar steelt fooien van 22 van zijn medewerkers: hij is gedwongen om ze meer dan 1 miljoen dollar te betalen Ze trouwt met een man die ze op de chat heeft ontmoet, maar komt er dan via Facebook achter dat hij al 15 jaar getrouwd is met een andere vrouw

Hij parkeert op een parkeerverbod en blokkeert de vuilniswagen: de bewoners nemen wraak

06 September 2021 • Door Janine
2.961
Advertisement

De onbeschoftheid van sommige mensen blijft een probleem voor al diegenen die hun leven eerlijk en met waardigheid willen leiden. Het vermijden te parkeren voor opritten, waar goederen gelost worden of op plaatsen gereserveerd voor gehandicapten, zou meer dan normaal moeten zijn; toch zijn er veel mensen die geen scrupules hebben en anderen overlast bezorgen. In Branscombe, een klein stadje in Devon (VK), stond een Mercedes geparkeerd op de plaats van het vuilnis. Het resultaat van dit slechte gedrag jegens de lokale gemeenschap was dat de bewoners hun ruimte voor afvalinzameling werd ontnomen.

Hun wraak liet niet lang op zich wachten.

via: sidmouth

De mysterieuze Mercedes bleef twee dagen geparkeerd staan ​​en blokkeerde de activiteit van de vuilniswagen die het afval van alle bewoners moest ophalen. Degenen die direct aan Parsons Lane wonen, probeerden de eigenaar van de auto op te sporen, maar zijn hier niet in geslaagd.

In het dorp hadden burgers al meerdere keren geklaagd over het gebrek aan efficiënte wekelijkse gescheiden inzameling, maar de aanwezigheid van de slecht geparkeerde auto zorgde ervoor dat de arme bewoners letterlijk hun geduld verloren. Om wraak te nemen voor dit ongelooflijke gebrek aan respect, heeft de lokale gemeenschap besloten de Mercedes te omringen met hun vuilniszakken. Daarna fotografeerden de bewoners zelf de met vuilnis bedekte auto en postten deze op sociale media.

De kwestie eindigde met een telefoontje naar de politie: deze wist de eigenaar van de auto gelukkig op te sporen via zijn verzekeringsmaatschappij. De auto werd daarop meteen verwijderd, terwijl het afval van de burgers er, - helaas! - nog steeds ligt. We hopen dat dit kleine stadje in Devon niet overweldigd zal worden door te onaangename geuren en dat de onbeschaafden vanaf vandaag twee keer zullen nadenken voordat ze parkeren waar ze dat niet mogen.

Tags: Auto'sAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt